‘Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts’ krijgt officiële poster met heel wat bekende gezichten

Op nieuwjaarsdag verschijnt de special Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts op HBO Max (en bij ons op Streamz). In die special keren de hoofdrolspelers van Harry Potter 20 jaar terug in de tijd, naar hun dagen op de set van de filmreeks. HBO Max heeft nu een officiële poster gedeeld met heel wat bekende gezichten.

Enkele weken geleden kondigde HBO Max aan dat er een reünie komt van Harry Potter. Daarbij zullen de drie hoofdrolspelers Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) hun dagen op de set van de films herbeleven. We wisten al dat er ook andere acteurs te zien zouden zijn bij de reünie en een aantal daarvan krijgen we nu te zien op de officiële poster.

Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts

Centraal op de poster zien we de drie hoofdrolspelers. Ze worden geflankeerd door heel wat andere bekende gezichten. De andere personages krijgen we nog niet te zien. Zo zien we de tweeling James Phelps (Fred Weasley) en Oliver Phelps (George Weasley), Tom Felton (Draco Malfoy) en Evanna Lynch (Luna Lovegood) aan de ene kant van de drie hoofdrolspelers. Aan de andere kant van de drie hoofdrolspelers zien we Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Bonnie Wright (Ginny Weasley).

Op de poster zien we dus allemaal studenten van Hogwarts. Vermoedelijk zal er dus nog een poster volgen met de andere personages uit de films, want ook Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Lord Voldemord), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge) en Mark Williams (Arthur Weasley) werden al bevestigd voor de reünie. We kregen onlangs ook al een eerste trailer van de reünie te zien.

Bekijk hier de officiële poster voor Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts:

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts staat vanaf 1 januari 2022 op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. Bij ons zal de reünie vermoedelijk te zien zijn via Streamz, maar een exacte datum daarvoor is er nog niet.

Meer
Lees meer...