Channing Tatum speelt love interest van Sandra Bullock in nieuwe romantische komedie ‘The Lost City of D’

Sandra Bullock en Channing Tatum keren terug naar waar het voor hen allemaal begon: romantische komedies. De twee wereldsterren zullen elkaars love interest spelen in The Lost City of D, een film van Paramount Pictures.

De hoofdrol in The Lost City of D is weggelegd voor Hollywood-legende Sandra Bullock. Zij speelt een schrijfster van romantische boeken, die ontdekt dat één van de steden die ze ooit voor haar boeken verzon, ook echt bestaat.

Channing Tatum

Ze gaat samen met het hoofdpersonage uit haar boeken (en haar love interest) op zoek naar die stad. Dat brengt de twee verschillende keren in gevaar. Dat personage wordt volgens The Hollywood Reporter vertolkt door niemand minder dan Channing Tatum.

De acteur is de voorbije jaren niet al te veel meer op het scherm te zien. Achter de schermen is hij dan weer druk in de weer. Zo raakte in oktober bekend dat HBO een serie maakt over de beginjaren van SpaceX, het ruimtebedrijf van Elon Musk. Channing Tatum wordt executive producer. De ex van Jessie J maakt binnenkort ook z’n regisseerdebuut met Dog.

Screwball-film

The Lost City of D wordt vergeleken met de romantische avonturenfilm Romancing The Stone uit de jaren 1980. Het wordt een klassieke film die geschreven is voor een bepaalde acteur, Sandra Bullock (met Bird Box als haar meest recente prestatie) in dit geval.

Tegelijk zal The Lost City of D een screwball-avonturenfilm zijn. Dat wil zeggen dat de rol van het vrouwelijke personage ‘belangrijker’ is dan die van het mannelijke personage, in dit geval dus dat van Channing Tatum. Er deden nochtans lang geruchten de ronde dat de rol naar Ryan Reynolds zou gaan.

De Nee-broers

Wanneer The Lost City of D verschijnt, is momenteel niet bekend. Het is wel al geweten dat Aaron en Adam Nee de film zullen regisseren. De twee broers maakten onder ander al de indiefilms The Last Romantic en Band of Robbers.

Meer
Lees meer...