Jessie J was tijdelijk doof en kon niet meer lopen door ziekte van Ménière

Voor zangeres Jessie J zag kerstavond er niet uit zoals ze had gepland. Ze is namelijk in het ziekenhuis opgenomen, omdat ze niets meer kon horen door haar rechteroor en niet meer recht kon lopen. In het ziekenhuis kreeg ze te horen dat ze ziekte van Ménière heeft.

“Ik was van plan om een grote kerstshow te geven via Instagram Live”, vertelde Jessie J op een Instagram Story. “Maar toen werd ik wakker, en was ik bijna volledig doof in m’n rechteroor en kon ik amper recht lopen.” De zangeres liet zich opnemen in het ziekenhuis, en kreeg daar te horen dat ze de ziekte van Ménière heeft.

Ziekte van Ménière

Nog tijdens haar Story vertelde Jessie J (die eigenlijk Jessica Cornish heet) dat nu alles goed gaat met haar. Ze was er vroeg bij, en met de juiste medicatie kan ze de ziekte perfect onder controle houden. De ziekte van Ménière tast het binnenoor aan, en kan zorgen voor duizeligheid, gehoorschade en misselijkheid.

https://twitter.com/JESSIEJNEWS__/status/1343507258483867648

Haardroger

Op Kerstmis was de zangeres al terug thuis. Ze deelde foto op Instagram en schreef daarbij wat ze die dag allemaal had gedaan. “Vandaag … 1. ben ik naar de dokter gegaan en heb ik te horen gekregen dat ik de ziekte van Ménière heb. 2. heb ik een dutje gedaan. 3. heb ik pasta gemaakt. 4. heb ik m’n wenkbrauwen gekleurd.”

Zo gaat ze verder tot en met puntje 10. “Ik ben nu naar The Queen’s Gambit aan het kijken met m’n vinger in m’n oor. Het is al de vierde keer dat ik dezelfde aflevering bekijk, omdat ik me helemaal niet kan concentreren. Bovendien klinkt m’n oor alsof er iemand is ingekropen en een haardroger heeft aangezet.”

Voor één keer …

“Het was helemaal geen traditionele kerstavond … Ik stuur liefde naar iedereen die dat nodig heeft, die wel of niet alleen is. We hebben allemaal een beetje extra liefde nodig. Deze Kerst mag dan wel een beetje raar zijn, maar voor één keer is dat helemaal niet erg. Er zijn mensen die nog nooit een mooie Kerst hebben gehad. Denk aan wat je wel hebt deze week, en niet aan wat je niet hebt”, schreef Jessie J nog.

Meer
Lees meer...