Left Right
scrollTop top

Paus liket pikante foto bikinimodel op Instagram: “Ik ga tenminste naar de hemel”


Paus Franciscus Instagram Bikinimodel
© Paus Franciscus – Isopix

Paniek alom in het Vaticaan toen plots bekend raakte dat de paus een pikante foto van een Braziliaans bikinimodel had geliket. Volgens z’n entourage is het onmogelijk dat de paus zelf daar iets mee te maken heeft. Hij trekt zich namelijk niets aan van z’n Instagram-account. Daarvoor heeft ie een heel leger medewerkers. Het Vaticaan zoekt nu uit wat er precies gebeurd is.

Paus Franciscus is enorm populair op sociale media. Op Instagram heeft hij maar liefst 7,4 miljoen volgers. Hijzelf volgt niemand. Volgens het team dat zich bezighoudt met de social media van de paus moet hij z’n toestemming geven om een tweet in zijn naam de wereld in te sturen. Maar een foto liken, dat heeft hij nog nooit gedaan.

Natalia Garibotto

Het hele Vaticaan was dan ook stomverbaasd toen plots bleek dat het Instagram-account van paus Franciscus plots een foto had geliket. En niet zomaar een foto. Nope, het was een nogal pikant exemplaar van het Braziliaanse bikinimodel Natalia Garibotto.

Garibotto is in haar thuisland een bekende gamer, die haar activiteiten onder andere via Twitch met de wereld deelt. Da’s een streamingplatform dat vooral bekend is onder gamers. Daarnaast houdt ze zich ook bezig als model, en heeft ze heel wat (gesponsorde) posts op Instagram.

Het grootste deel van haar foto’s deelt Garibotto enkel met mensen die zich via haar site inschrijven. Enkel die mensen krijgen die ‘exclusieve’ foto’s te zien. Maar af en toe zwiert ze er ook zo eentje op Instagram. Zo krijgen haar 2,4 miljoen volgers ook een sneek peak.

“Officiële goedkeuring van de paus”

Net zo’n foto zou geliket geweest zijn door het account van paus Franciscus. De Braziliaanse is te zien een sexy versie van een schooluniform. Het management van Natalia Garibotto merkte de like als eerste op en gebruikte die om reclame te maken.

Garibotto zelf zou ook gereageerd hebben op de (ondertussen verwijderde) like. “Ik ga tenminste naar de hemel”, schreef ze op Twitter. Tijdens een interview voor de blog Barstool Sports grapte ze nog dat haar moeder de weinig verhullende foto’s vreselijk vindt, “maar de paus klikt er wel op!”

Het is duidelijk dat de paus niet zelf de foto heeft geliket. Hij heeft namelijk een heel team medewerkers dat zich over z’n sociale media ontfermt. De kans is heel groot dat iemand van die mensen per ongeluk met het verkeerde account de foto van Natalia Garibotto een hartje heeft gegeven.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update