Nieuwe teaser ‘Doctor Strange’ hint op terugkeer twee belangrijke personages

Vanaf volgende maand is het zover. Dan kan je naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaan kijken in de bioscoop. De afgelopen weken en maanden zijn er al heel wat geruchten de wereld ingestuurd, maar een nieuwe teaser toont de terugkeer van twee belangrijke personages uit een eerder Marvelproject. 

Vanaf 4 mei 2022 kunnen fans van het MCU naar de bioscoop voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Over de inhoud van de film weten we nog bitter weinig, maar wat we wel al weten is dat het nu al een van de meest geanticipeerde films van het jaar is. Het verhaal gaat verder waar Spider-Man: No Way Home gestopt is: de multiverse. In die multiverse zullen heel wat bekende personages hun opwachting maken.

Billy en Tommy

In een nieuwe teaser zien we dat twee personages uit de Disney+-reeks WandaVision in de film te zien zullen zijn. Het gaat over Billy en Tommy, de tweeling van Wanda Maximoff en Vision. In WandaVision moest Wanda de twee achterlaten in Westview. Een geheime organisatie kwam erachter dat ze het hele dorp Westview gegijzeld hield om er haar ideale wereld van te maken. Die had ze gecreëerd omdat ze nog geen afscheid wou nemen van Vision. Die werd eigenlijk al in Avengers: Infinity War (twee keer) vermoord door Thanos.

Op het einde van de reeks dachten velen dat we de tweeling nooit meer zouden terugzien. Tot we tijdens de laatste minuten de stemmen van de kinderen opnieuw te horen kregen. “Red ons, red ons”, klonk het. Wat ervoor zorgde dat de geruchten over een terugkeer van Billy en Tommy toch terug begonnen te leven. 

Uiteindelijk blijken die geruchten nu dus te kloppen, want de twee keren terug in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In de nieuwe trailer wordt wel meteen duidelijk dat ze in een soort droom van Wanda leven. Daardoor is niemand zeker of ze ook officieel zullen terugkeren. Maar in de multiverse kan alles, dus wij geloven erin. 

Bekijk de nieuwe teaser hier:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 4 mei te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...