Kinepolis houdt grote pre-sale voor ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

Goed nieuws voor de fans Doctor Strange, want binnen exact een maand komt de nieuwste film uit. Vanaf 4 mei kan je in alle Belgische bioscopen gaan genieten van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De film zou net zoals Spider-Man: No Way Home heel wat verrassingen bevatten, waardoor snel gaan kijken een must is. Daarom worden er overal ter wereld pre-sales gehouden, en ook Kinepolis doet alvast mee.

Wie dacht dat het Marvel Cinematic Universe met Avengers: Endgame zijn hoogtepunt had bereikt, die moet zijn mening herzien. Het MCU is hotter (en groter) dan ooit en de nieuwe projecten stapelen zich op. Binnen een maand, op 4 mei 2022, komt Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de zalen. Naar die film wordt, net zoals naar de meest recente Spider-Man, enorm hard uitgekeken. Zo zouden er meerdere cameo’s zijn en zouden er heel wat oude of onverwachte personages terugkeren. Om die reden organiseert Kinepolis vanaf woensdag 6 april een pre-sale. Vanaf dan kan je dus al tickets boeken.

De Multiverse

Het succes van het personage Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) is er maar geleidelijk aan gekomen. De eerste film met het personage kwam er in 2016, lang nadat de eerste MCU-personages al waren voorgesteld aan het publiek. Nadien keerde Stephen Strange nog verschillende keren terug in andere projecten, waaronder zijn belangrijke rol in Avengers: Infinity War en Endgame en de laatste Spider-Man. Om die reden, en doordat andere belangrijke Avengers er niet meer zijn, wordt hij nu als dé leider gezien.

In zijn tweede solofilm, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, zou alles dus tot een climax komen. In eerdere Marvelprojecten zagen we al hoe de multiverse nu een ding is en wat Dr. Strange daarmee te maken heeft. Deze film zou ons een antwoord moeten geven op prangende vragen over de multiverse en welke invloed dat heeft op het universum. Daarbij zullen we ook te zien krijgen welke personages nu allemaal deel uitmaken van het MCU. Velen hopen alvast op een terugkeer van de X-Men, Deadpool, Daredevil, Fantastic Four en een aantal varianten van bestaande Avengers.

Welke personages precies zullen terugkeren, dat zullen we op 4 mei 2022 te zien krijgen. Als je zeker wil zijn van een plekje op een van de openingsdagen, dan kan je vanaf woensdag 6 april terecht op de website van Kinepolis.

Bekijk de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness hier:

De voorverkoop start op woensdag 6 april 2022 op de website van Kinepolis.

Meer
Lees meer...