Deadpool in ‘Doctor Strange’? Fans denken bewijs te hebben, acteur Ryan Reynolds ontkent

Er is een nieuwe naam toegevoegd aan het cameolijstje van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In de eerste trailer, die deze week uitkwam, was al te zien dat Professor X zijn opwachting zal maken. Maar nu zijn fans er ook van overtuigd dat Deadpool een rol in de film zal krijgen. Acteur Ryan Reynolds ontkent het gerucht.

Als je dacht dat Spider-Man: No Way Home de meest gekke bioscoopervaring ooit was, dan is de kans groot dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness die ervaring nog zal overtreffen. Terwijl er in Spider-Man al heel wat verrassingen zaten, wordt nu verwacht dat Doctor Strange er nog veel meer zal bevatten. Zo werd in de trailer al duidelijk dat de X-Men, of toch alleszins Professor X, te zien zal zijn en daarnaast worden ook Tom Cruise als Iron Man en Tobey Maguire als Spider-Man verwacht. Nu is ook Ryan Reynolds als Deadpool aan dat lijstje toegevoegd.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Het is al even duidelijk dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness zich in de multiverse zal afspelen. Dat wil zeggen dat heel wat onverwachte personages hun opwachting kunnen maken. De enige namen die op dit moment bekend zijn, zijn die van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, Elizabeth Olsen als Scarlet Witch, Benedict Wong als Wong, Xochitl Gomez als America Chavez en Chiwetel Ejiofor als Murdock. Sinds vorige week zijn we ook zeker dat acteur Patrick Stewart de rol van Professor X weer op zich zal nemen.

De voorbije weken deden er ook heel wat andere geruchten de ronde. Zo zou Tom Cruise te zien zijn als een variant van Iron Man, zou Tobey Maguire opnieuw in zijn Spider-Man-kostuum kruipen en zouden ook de andere X-Men opduiken. Nu hebben fans ook subtiele hints naar de komst van Deadpool opgemerkt. Zo zou hij te zien zijn in een van de glasscherven op de poster van de film en op een behind the scenes-foto.

(lees verder onder de tweet)

Ryan Reynolds

Een terugkeer van Deadpool in de film zou een goede zet zijn, want de komst van het personage naar het MCU werd eerder al bevestigd. Die transfer wil wel zeggen dat de superheld in de toekomst minder zal mogen vloeken en dat de fans ook minder bloed zullen zien vloeien. Marvelfilms moeten namelijk toegankelijk zijn voor een publiek vanaf dertien jaar.

Tijdens een recent interview met Variety vroeg een journalist aan Ryan Reynolds of hij echt te zien zou zijn in de nieuwe Doctor Strange-film. Daarop antwoordde hij: “Ik denk dat ik daar niks over mag vertellen, maar ik zit er echt niet in. Ik beloof het.” Het is natuurlijk niet de eerste keer dat acteurs moeten liegen over een rol in een Marvelfilm. Ook acteurs Andrew Garfield en Charlie Cox bleven volhouden dat ze niet in Spider-Man: No Way Home zouden zitten, terwijl ze ook ineens allebei verschenen. Of dat bij Deadpool ook het geval zal zijn, valt dus af te wachten.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 4 mei te zien in de Belgische bioscopen.

Meer
Lees meer...