Marvel dropt eerste trailer voor ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

De laatste nieuwe Marvelfilm Spider-Man: No Way Home is nog maar net uit, maar toch is het bedrijf al druk bezig met de release van de volgende. Op 6 mei 2022 komt Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop, en Marvel dropte daarvoor de eerste trailer. Het lijkt erop dat ook die film een belangrijke wordt in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe.

Fans die de kans al hebben gehad om Spider-Man: No Way Home in de bioscoop te gaan kijken hebben het misschien al gezien. De allereerste beelden van de nieuwe Doctor Strange-film zijn er, en het belooft heftig te worden voor Stephen Strange. Nadat de eerste trailer dus al te zien was als endcredit-scène na Spider-Man, heeft Marvel hem nu ook online gegooid. In de trailer zien we dat het grootste deel van de cast terugkeert, waaronder Benedict Cumberbatch in de rol van Dr. Strange en Benedict Wong als Wong, maar ook Elizabeth Olsen, die opnieuw als Wanda/ Scarlett Witch in de film te zien zal zijn.

(opgelet: de volgende alinea’s kunnen kleine spoilers bevatten)

Strange & Scarlett Witch

De trailer start waar het voor Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) geëindigd is in Spider-Man: No Way Home. Terwijl Wong (Benedict Wong) hem eerder al waarschuwde voor het gebruik van een aantal kwaadaardige toverspreuken, lijkt het erop dat Strange er de gevolgen van zal moeten dragen. Hij zorgde er mee voor dat de multiverse kon ontstaan, waardoor de chaos op ‘onze’ aarde compleet uitbrak. Stephen Strange zal ervoor moeten proberen zorgen dat de orde zich herstelt en dat er geen kwaadaardige wezens, of kwaadaardige varianten van bestaande personen, uit andere universums zijn wereld betreden.

Daarvoor zal hij de hulp van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) inroepen. Wanda, die in WandaVision een volledig dorp gegijzeld hield om het verlies van Vision draaglijker te maken, bevindt zich nu op een geheime en rustige plek om tot rust te komen. Tot Stephen Strange dus voor haar deur staat, en haar vraagt wat zij weet over de multiverse. Verder in de trailer zien we hoe Wanda zal ’transformeren’ tot Scarlett Witch, die we eerder ook al in WandaVision zagen.

Strange lijkt ook hulp te krijgen van Miss America (Xochitl Gomez), een nieuw personage in de MCU-films. Daarnaast zullen ook Mordo (Chiwetel Ejiofor) en Christine (Rachel McAdams) terugkeren, zij waren eerder al te zien in de eerste Doctor Strange-film. Ook Loki (Tom Hiddleston) zou een rol hebben in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, aangezien hij ook een grote rol had in het ontstaan van het multiverse.

Bekijk hier de eerste trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Benieuwd naar wat Marvel nog in petto heeft volgend jaar? Bekijk hier de lijst.

Meer
Lees meer...