Marvel-baas Kevin Feige geeft update over tweede seizoen van ‘Loki’

Fans van de Marvel-reeks Loki zullen nog even geduld moeten hebben voor ze het tweede seizoen kunnen bekijken op Disney+. Kevin Feige, topman van Marvel Studios, bevestigde dat de reeks in ontwikkeling is, maar verduidelijkte wel dat de opnames mogelijk maar in 2023 zullen beginnen.

Op 1 september verschijnt met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings eindelijk nog eens een Marvel-film exclusief in de cinema. Topman Kevin Feige stond daarom recent de pers te woord. Op die persdag informeerde de website Collider naar de plannen van Marvel voor het tweede seizoen van Loki.

Nieuwe regisseur

Dat zo’n tweede seizoen er komt, is al bevestigd op de dag van de seizoensfinale, maar verder was tot nu toe nog zo goed als niets bekend over het vervolg op de succesvolle Disney+-reeks. Dat hoofdrolspeler Tom Hiddleston terugkeert, is een evidentie. Verder weten we ook al dat regisseur Kate Herron niet terugkeert omdat ze andere projecten op haar planning heeft staan.

“Het is in ontwikkeling, we zijn er op dit moment mee bezig. We hopen dat het grootste deel van hetzelfde team zal terugkeren. Kate gaat door met grotere en betere dingen, dus de zoektocht naar de regisseur zal binnenkort beginnen”, legt Feige uit.

Opnames in 2022 of 2023

Over wanneer de opnames voor Loki seizoen 2 zullen beginnen, bleef de Marvel-topman meer op de vlakte. “Ik weet niet wanneer het precies zal gebeuren volgend jaar of het jaar erna”, zei hij. Mogelijk beginnen de opnames voor het vervolg op Loki dus maar in 2023, waarna het nog langer zal duren voor de reeks eindelijk op Disney+ staat.

Meer
Lees meer...