Left Right
scrollTop top

‘Loki’ krijgt een tweede seizoen op Disney+


Loki
© Disney+

Het was lange tijd onzeker of Loki meerdere seizoenen zou krijgen of dat het bij één seizoen zou blijven. Maar in de laatste aflevering van dat eerste seizoen kregen fans eindelijk de bevestiging dat er wel degelijk een tweede seizoen komt.

De serie Loki over de gelijknamige antiheld van Marvel werd opnieuw een gigantisch succes voor Disney+. Veel fans hoopten dan ook dat er na de zes afleveringen van het eerste seizoen nog seizoenen zouden volgen. En nu heeft Disney dat ook bevestigd.

Loki

De laatste aflevering van Loki is sinds kort te vinden op Disney+. De snelle kijkers hadden daardoor al gezien dat in een kort fragment na de aftiteling van de laatste aflevering te zien is dat er een tweede seizoen zal volgen. Het gaat om een beeld met een document met daarop de woorden: “Loki zal terugkeren in seizoen 2”.

Het is nog niet geweten wanneer dat tweede seizoen dan precies in première zal gaan en of het net zoals het eerste zal bestaan uit zes afleveringen. Verder is ook nog niet geweten of het tweede seizoen dan het laatste wordt of dat we ons nog aan volgende afleveringen mogen verwachten.

Het eerste seizoen van Loki werd alvast positief ontvangen door zowel de kijkers als de critici. Zo heeft het een score van 92 procent op RottenTomatoes en 8,9 op IMDb. De reeks kreeg veel lof voor de acteerprestaties en ook het feit dat de MCU nu eindelijk een LGBTQ+-personage heeft, viel in goede aarde bij de kijkers.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…