Left Right
scrollTop top

‘Loki’ krijgt nieuwe trailer en zeer lovende recensies


Loki Disney+ poster
© Disney

De eerste twee afleveringen van Loki verschijnen pas komende woensdag op Disney+, maar nu al wordt de Marvel-reeks al overladen met lovende recensies. Veel criticasters noemen het de beste MCU-serie tot nu. Een nieuwe trailer belooft alvast veel goeds.

Na het succes van WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ is het binnenkort tijd voor de derde Marvel-reeks op het streamingplatform. Deze drie series zijn indertijd – nog voor de lancering van Disney+ – samen aangekondigd en worden dit jaar allemaal op ons losgelaten.

Vooral WandaVision kreeg heel veel lovende reviews door de gewaagde aanpak van Marvel, maar Loki lijkt dat misschien nog te zullen overtreffen. Veel is er tot nu toe nog niet bekend over de reeks, al is het duidelijk dat ook hier niet gekozen is voor een klassieke aanpak.

Tom Hiddleston

Passend bij het hoofdpersonage zal er tijdens Loki veel met tijd gespeeld worden en dat blijkt goed te werken. Ook de acteerprestatie van hoofdrolspeler Tom Hiddleston krijgt complimenten van recensenten die de eerste twee afleveringen van de reeks al konden bekijken. In een nieuwe korte trailer die Disney+ zojuist deelde, zien we al even hoe dat eruit zal zien.

De eerste twee afleveringen van Loki verschijnen woensdag 9 juni om 9 uur Belgische tijd op Disney+. Vanaf dan komt er iedere week een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Bekijk hier de nieuwste trailer van Loki


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…