Left Right
scrollTop top

‘Loki’ voor Disney+ krijgt nieuwe trailer en vervroegde releasedatum


Loki Disney+
© Tom Hiddleston als Loki – Bron: Disney+

Loki heeft een nieuwe releasedatum gekregen. De Marvel-reeks zal al vanaf woensdag 9 juni te zien zijn op Disney+ in plaats van pas twee dagen later. Dat maakte Tom Hiddleston zelf bekend in een korte video. Een dag eerder was ook al een trailer gedeeld van Loki.

Na het succes van WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ is het binnenkort tijd voor de derde Marvel-reeks op het streamingplatform. Deze drie series zijn indertijd – nog voor de lancering van Disney+ – samen aangekondigd en worden dit jaar allemaal op ons losgelaten.

De laatste in de rij is dus Loki en daarover kwam vandaag verrassend nieuws. Omdat de WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier telkens op vrijdag een nieuwe aflevering kregen, leek Loki gerealeset te worden op vrijdag 11 juni. In een speciale aankondiging van Marvel maakte acteur Tom Hiddleston echter bekend dat de eerste aflevering van Loki al op woensdag 9 juni uitkomt. “Woensdag is het nieuwe vrijdag”, horen we hem daarbij zeggen.

Nieuwe beelden

Een dag eerder hadden we ook al nieuwe beelden gekregen van Loki. Die werden door Marvel gedeeld tijdens een speciale NBA-wedstrijd die in het teken stond van de Marvel-superhelden. Deze korte trailer toont aan dat Loki geen alledaagse serie zal worden en dat we ons aan veel tijdssprongen mogen verwachten. Eerder kreeg de reeks ook al een langere trailer.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…