Serie ‘Loki’ van Disney+ krijgt officiële trailer

Binnenkort kan je op Disney+ kijken naar de nieuwe serie Loki. In die reeks staat Marvel-slechterik Loki centraal. Net zoals in de Marvelfilms kruipt acteur Tom Hiddleston in de huid van de antiheld. De reeks verschijnt later dit jaar op Disney+, maar er is nu al een eerste trailer vrijgegeven.

We wisten al dat Disney+ later dit jaar met een nieuwe reeks zou komen over Loki. De reeks heet simpelweg Loki en heeft nu ook een eerste trailer gekregen. Loki is vanaf vrijdag 11 juni te vinden in de catalogus van Disney+. Net als bij die andere Marvelreeksen op Disney+, WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier, zal ook hier wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

Loki

Loki speelt zich af na Avengers: Infinity War. Het gaat om een alternatief universum waarin Loki een van de Infinity Stones kon bemachtigen. Maar door die Infinity Stone, de Tesseract, op te pakken, is de realiteit verstoort. Daardoor komt Loki terecht bij de Time Variance Authority. Deze instantie heeft de hulp van Loki nodig om de realiteit te herstellen. In de trailer krijgen we Loki al te zien in verschillende tijdsperioden en zien we ook al hoe hij het tegen heel wat mensen moet opnemen.

Naast Tom Hiddleston zijn ook Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant te zien in de reeks. Het eerste seizoen zal bestaan uit zes afleveringen. Het tweede seizoen van Loki is al bevestigd en wordt zelfs al voorbereid op dit moment.

Bekijk hier de trailer voor Loki:

Meer
Lees meer...