Disney+ toont eerste beelden van nieuwe reeksen ‘Falcon and Winter Soldier’, ‘WandaVision’ en ‘Loki’

Disney+ heeft afgelopen nacht tijdens de Super Bowl een korte trailer gelost van drie nieuwe Marvel-reeksen die in de maak zijn. Het gaat om The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki.

Streamingdiensten doen er momenteel alles aan om elkaar af te troeven met steeds meer en steeds populairdere eigen content. Nieuwkomer Disney+ is razend ambitieus en daar mag duidelijk wat geld tegenover staan.

Dat bleek nog maar eens vannacht toen Disney een nieuwe spot loste tijdens de Super Bowl. Met meer dan 150 miljoen kijkers wereldwijd is dat jaarlijks een van de best bekeken evenementen. Een reclamespot van 30 seconden kost dan ook meer dan 5 miljoen euro.

Dat geld heeft Disney+ gebruikt om maar liefst drie nieuwe reeksen te teasen die in de toekomst te zien zullen zijn op hun streamingplatform. Het gaat om drie series van Marvel.

Marvel

De reclamespot begint met beelden van The Falcon and the Winter Soldier. We zien Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes/Winter Soldier (Sebastian Stan) in een wereld waarin er geen Captain America meer is. We zien ook de terugkeer van slechterik Baron Zemo (Daniel Brühl) uit Captain America: Civil War.

De volgende beelden zijn van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) in WandaVision. Marvel omschrijft de reeks als een surrealistische sitcom waarin het koppel een normaal leven lijdt tot ze vermoeden dat niet alles is zoals het lijkt. Het belooft alvast een heel vreemde serie te worden.

Tot slot toont de spot ons ook nog kort Loki. Deze reeks speelt zich af na Avengers: Endgame en draait uiteraard rond Loki (Tom Hiddleston).

Wanneer te zien op Disney+?

Vorige maand raakte bekend dat Disney+ deze zomer naar België komt. Dat is juist op tijd want The Falcon and the Winter Soldier zou in de herfst gelanceerd worden. Later op het jaar volgt WandaVision terwijl Loki voor 2021 voorzien is.

Check hier de trailer van Marvel en Disney+

Meer
Lees meer...