Wil je klaar zijn voor ‘Loki’? Tom Hiddleston bereidt je voor in amper 30 seconden

Tom Hiddleston is binnenkort te zien in de nieuwe Marvel-reeks Loki op Disney+. Om te zorgen dat iedereen mee is legt de acteur heel kort de voorgeschiedenis van het personage uit in een speciale video.

In 2011 kroop Tom Hiddleston voor het eerst in de huid van Loki voor de film Thor. Tien jaar en vijf Thor– of Avengers-films in het Marvel Cinematic Universe (MCU) later krijgt het iconische personage eindelijk zijn eigen serie.

Loki

Loki is vanaf woensdag 9 juni te zien op Disney+ en krijgt daar iedere week een nieuwe aflevering. Net als bij de vorige Marvel-reeksen van de streamingdienst – WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier – zal het ook hier niet nodig zijn om de volledige voorgeschiedenis te kennen.

Toch is het altijd wel leuker om te weten hoe het Loki verging voor de avonturen die we binnenkort te zien krijgen. Om iedereen te helpen die niet alle vorige films gezien heeft (of die al enigszins vergeten is), legt Tom Hiddleston alles nog eens snel uit. Dat doet de acteur in een speciale video en in amper 30 seconden.

Bekijk de geschiedenis van Loki in 30 seconden

Meer
Lees meer...