Marvel deelt nieuwe beelden van ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

In de aanloop naar de release van de langverwachte film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft Marvel een nieuwe exclusieve clip gelost. Daarin zien we hoe hoofdrolspelers Simu Liu en Awkwafina een groep gemaskerde aanvallers proberen te verslaan.

Na de razend succesvolle eerste drie fases van de Marvel Cinematic Universe, samen gekend onder de naam The Infinity Saga, begint de filmreeks binnenkort aan Phase Four. Die fase begon vorige maand met Black Widow. De volgende Marvel-film die op ons losgelaten wordt, is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Die film draait rond een nieuwe superheld uit het Marvel-universum. Shang-Chi staat in de comics bekend als de meest vooraanstaande beoefenaar van vechtsporten. Het wordt meteen ook de eerste Marvel-film met een Aziatisch hoofdpersonage.

Simu Liu en Awkwafina

In een eerdere trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kregen we al te zien we hoe Shang-Chi (Simu Liu) het opneemt de mysterieuze Ten Rings-organisatie en haar echte leider, de Mandarin. De Ten Rings maakten eerder al hun opwachting in Iron Man uit 2008, maar zullen nu pas echt op de voorgrond treden. Shang-Chi kan in zijn strijd rekenen op Katy, gespeeld door Awkwafina.

Een nieuwe clip van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings toont de eerste echte actiescène uit de film. Zo zien we hoe Shang-Chi en Katy op een hoge stelling samen vechten tegen een groep gemaskerde aanvallers. Hoe dat afloopt, kunnen we nog niet opmaken uit de korte video.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt op woensdag 1 september in de Belgische zalen. Het wordt de eerste Marvel-film in meer dan twee jaar die exclusief in de cinema te zien zal zijn.

Bekijk hier de clip van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Meer
Lees meer...