Marvel lost nieuwe teaser voor ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Op woensdag 1 september verschijnt de nieuwste Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. We kregen al een officiële trailer, maar nu heeft Marvel een extra teaser gedeeld waarin we meer te weten komen over de “Ten Rings”.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt binnen minder dan een maand en wordt, na Black Widow, de tweede film uit Phase Four van de Marvel Cinematic Universe. In een nieuwe teaser krijgen we meer te zien over wat we van de film mogen verwachten.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

In de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kregen we al te zien we hoe Shang-Chi (Simu Liu) het opneemt de mysterieuze Ten Rings-organisatie en haar echte leider, de Mandarin. De Ten Rings maakten eerder al hun opwachting in Iron Man uit 2008, maar zullen nu pas echt op de voorgrond treden.

In de nieuwe teaser die Marvel vandaag loste, komen we meer te weten over die Ten Ring. De Ten Rings halen hun krachten uit, je kan het al raden, tien ringen. Die ringen zien we in werking aan de arm van The Mandarin. Hij draagt de ringen aan z’n arm waardoor die extreem krachtig wordt. Verder in de teaser krijgen we ook kleine stukjes te zien van vechtscènes die we in de film mogen verwachten.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt op woensdag 1 september in de Belgische zalen.

Bekijk hier de nieuwe teaser:

Bekijk hier de officiële trailer voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings:

Meer
Lees meer...