Marvel lost nieuwe posters voor ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’

Marvel heeft nieuwe posters gelost voor de aankomende film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De films verschijnt binnen minder dan een maand in de zalen.

Na de razend succesvolle eerste drie fases van de Marvel Cinematic Universe, samen gekend onder de naam The Infinity Saga, heeft Marvel recent Phase Four afgetrapt met Black Widow. En op 1 september verschijnt de tweede film van die Phase Four.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings komt binnen minder dan een maand in de zalen. Die film draait rond een nieuwe superheld uit het Marvel-universum. Shang-Chi staat in de comics bekend als de meest vooraanstaande beoefenaar van vechtsporten.

In de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings kregen we al te zien we hoe Shang-Chi (Simu Liu) het opneemt de mysterieuze Ten Rings-organisatie en haar echte leider, de Mandarin. De Ten Rings maakten eerder al hun opwachting in Iron Man uit 2008, maar zullen nu pas echt op de voorgrond treden. In de nieuwe posters van de film krijgen we al enkele van de belangrijkste personages te zien.

Bekijk hier de nieuwe posters van de verschillende personages uit Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings:

Gevechtsporten

Het wordt de eerste film van Marvel waarin een in gevechtsporten getrainde superheld de hoofdrol speelt. Eerder was er wel al de Netflix-reeks Iron First, maar die reeks kreeg veel kritiek. Zo waren de vechtsportscènes heel flauw en kwam er ook veel commentaar op het feit dat hoofdrolspeler Finn Jones geen Aziatische roots heeft. Simu Liu heeft dat wel en toonde in de trailer al wat van zijn kunnen.

De soundtrack van de film wordt ook gemaakt door de Chinese artiest Jackson Wang, die ook bekend is van de K-popgroep Got7. Het is de eerste keer dat Marvel de soundtrack voor een film in de handen legt van een K-popster.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt op woensdag 1 september in de Belgische zalen.

Bekijk hier nog eens de trailer van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: