‘WandaVision’ seizoen 2 niet uitgesloten, maar Marvel focust eerst op “de verhalen die nu verteld worden”

WandaVision zit er nog niet eens helemaal op, en toch rijst al de vraag of er een tweede seizoen van de reeks komt. Dat vervolg is volgens Marvel-topman Kevin Feige niet uitgesloten, maar het krijgt zeker geen prioriteit.

Met WandaVision zette Marvel z’n eerste stapjes in de televisiewereld. Die stapjes waren een enorm succes. Fans smeken nu al om meer WandaVision. Een tweede seizoen van de reeks is niet onmogelijk, als we Marvel-topman Kevin Feige mogen geloven. Maar fans moeten er momenteel niet te hard op hopen.

“Tweede seizoen voor sommige series”

Volgens Feige zijn de eventuele tweede seizoenen van zowel WandaVision als Falcon and the Winter Soldier enkel afhankelijk van het verhaal. Sommige personages kunnen bijvoorbeeld in een film opduiken, en daarna terugkeren naar een serie. Maar Marvel is “tweede seizoenen van sommige series aan het plannen”. Dat heeft Kevin Feige tijdens een panel verteld.

Focus eerst op een goede start

“We ontwikkelen de series zoals we onze film ontwikkelen”, vertelde Fiege nog toen hij gevraagd werd naar tweede seizoenen. Het is volgens de Marvel-topman belangrijk dat je eerst focust op een goede start, voor je begint te denken aan een vervolg.

“Ik zit al te lang bij Marvel om ‘nee’ te zeggen tegen een tweede seizoen van WandaVision“, liet Feige nog weten. Maar hij benadrukt dat fans voorlopig niet te veel moeten verwachten. Er zijn namelijk verschillende series in ontwikkeling die zich net iets beter lenen tot meerdere seizoenen.

Marvel lost elke week een nieuwe aflevering van WandaVision op Disney+.

Meer
Lees meer...