Bekijk hier alle tv- en filmtrailers die getoond zijn tijdens de Super Bowl

Het was afgelopen nacht Super Bowl Sunday. Dat is niet alleen de dag van de finale van de American footballcompetitie of de beroemde halftime show – deze keer met The Weeknd – maar ook het moment voor dure advertenties. Tussen die spotjes zitten traditioneel ook heel wat trailers voor aankomende tv-series of films. Hier is een overzicht van wat er dit jaar te zien was.

Coming 2 America

Het is nog minder dan een maand – meer bepaald op 5 maart – voor Coming 2 America gereleaset wordt op Amazon Prime. De film met Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, Shari Headley, Jermaine Fowler, Leslie Jones en Tracy Morgan kreeg dan ook al eerdere trailers. Maar toch waren er speciaal voor de Super Bowl enkele nieuwe beelden.

The Falcon and The Winter Soldier

Eén jaar geleden tijdens de Super Bowl maakte Marvel bekend dat het werkte aan drie reeksen voor Disney+. Met WandaVision is de eerste daarvan al te zien op streamingdienst. Op 19 maart begint met The Falcon and The Winter Soldier de volgende Marvel-reeks. Tijd voor een lange trailer dus.

Old

Old is het nieuwste project van de succesvolle regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, UnbreakableSplitGlass). De mysterieuze film is gebaseerd op op de Franse graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters. Daarin volgen we een groep mensen die vastzitten op een mysterieus strand. Een groot geheim rond tijd houdt hen daar nadat ze een lichaam vinden.

Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon is een animatiefilm van Disney van de makers van Frozen en Moana. De film kreeg recent nog maar een eerste trailer, maar speciaal voor de Super Bowl waren enkele beelden opgespaard. Raya and the Last Dragon gaat over de wereld Kumandra waar 500 jaar geleden draken en mensen samenleefden. De draken moesten zich toen echter opofferen om de mensen te redden. Ondertussen zijn we 500 jaar later en is het kwaad is terug. Raya (Kelly Marie Tran) wil haar volk redden, maar heeft daarvoor de hulp nodig van de laatste overgebleven draak.

F9

Wie dacht dat er snel een einde zou komen aan de Fast & Furious-franchise komt voorlopig bedrogen uit. Daarvoor is het nog wachten tot film 11. Op de negende film moeten we door de coronacrisis wel al even wachten. Maar nu lijkt de vaste crew – samen met nieuwkomers zoals John Cena en Cardi B – dan toch bijna terug.

Nobody

Eén van de minder bekende namen die een trailer kregen, is de film Nobody. Daarin volgen we Hutch Mansell, gespeeld door Bob Odenkirk (Better Call Soul). De rustige huisvader raakt in de film op een gevaarlijk pad nadat iets hem ineens triggert waardoor hij gewelddadig wordt. De trailer belooft alvast een combinatie van actie en donkere humor.

Meer
Lees meer...