‘Coming 2 America’ krijgt een gloednieuwe trailer

De release van Coming 2 America komt steeds dichterbij. En in een nagelnieuwe trailer laat Amazon ook voor het eerst een echte blik op het verhaal van de film zien. We wisten al dat Prins Akeem (Eddie Murphy) terug naar de Verenigde Staten zou trekken om z’n zoon te zoeken. En uit de tweede trailer van Coming 2 America blijkt dat hij die mee verhuist naar Zamunda.

Het lijkt erop dat Coming 2 America het tegenovergestelde is van de originele Coming To America uit 1988. De twee films gaan over Akeem, de prins en later koning van het fictieve Afrikaanse land Zamunda, gespeeld door Eddie Murphy.

Coming To America

In Coming To America wordt prins Akeem uitgehuwelijkt op z’n 21ste verjaardag. Maar dat ziet hij niet zitten, en hij weet z’n vader (James Earl Jones) te overtuigen om hem nog een stuk van de wereld te laten verkennen. Hij trekt – zoals de titel al doet vermoeden – naar de Verenigde Staten.

Daar komen Akeem en z’n trouwe vriend Semmi (Arsenio Hall) voor een heuse cultuurshock te staan. En die shock wordt in het vervolg op de film helemaal omgedraaid. Uit de nieuwe trailer van Coming 2 America blijkt namelijk dat de film zich grotendeels in Zamunda afspeelt.

Troonopvolger zoeken

Die trailer bouwt verder op wat we al wisten. Akeems vader, de koning van Zamunda, ligt op sterven. Akeem volgt hem op, maar doordat die enkel dochters heeft gekregen met z’n vrouw Lisa (Shari Headley), stopt de lijn daar.

Voor elk probleem is natuurlijk een oplossing, en daar heeft Akeem zelf voor gezorgd. Al weet ie dat nog niet. Tijdens z’n tijd in de VS heeft ie namelijk een zoon verwekt, en in het begin van Coming 2 America gaat hij die zoeken.

Mee naar Zamunda

Eens Akeem z’n zoon Lavelle (Jermaine Fowler) heeft gevonden, neemt hij hem “en z’n moeder” mee naar Zamunda. Daar wordt hij klaargestoomd om ooit koning van het rijk te worden. Al gaat dat niet altijd even gemakkelijk.

De nieuwe trailer van Coming 2 America:

Coming 2 America verschijnt op 5 maart op Amazon Prime.

Meer
Lees meer...