‘Coming 2 America’ krijgt een eerste trailer

Nog geen week nadat Paramount Pictures de eerste foto’s uit Coming 2 America deelde, krijgen we al een eerste trailer van de film op ons bord. We krijgen voor het eerst te zien hoe prins Akeem (Eddie Murphy) en z’n trouwe metgezel Semmi (Arsenio Hall) terugkeren naar de Verenigde Staten. Hun missie? De zoon van Akeem vinden.

Op de komst van Coming 2 America moeten we nog even wachten. Maar om dat wachten wat draaglijker te maken, geeft studio Paramount Pictures ons steeds meer informatie over het vervolg op Coming to America. Nu wordt de film wel héél echt, want hij heeft net z’n eerste trailer gekregen.

In Coming 2 America trekken prins Akeem (Eddie Murphy) en z’n beste vriend Semmi (Arsenio Hall) terug naar de Verenigde Staten. En in de trailer wordt uitgelegd waarom de twee opnieuw hun geliefde Zamunda verlaten.

Enkel dochters

Akeems vader, de koning van Zamunda (James Earl Jones) Jaffe Joffer, ligt op sterven. Akeem neemt dus bijna de taken van z’n vader over. Maar er is één probleem: Akeem en z’n vrouw Lisa (Shari Headley) hebben enkel dochters, en dus geen wettelijke erfgenaam voor de troon.

Voor elk probleem is natuurlijk een oplossing, en daar heeft Akeem zelf voor gezorgd. Al was hij daar zelf helemaal niet van op de hoogte. De prins heeft namelijk een zoon (Jermaine Fowler) met een vrouw uit Queens (Leslie Jones). En die moet hij met Semmi gaan zoeken.

Eerste (stilstaande) beelden

Eerder deze week deelde Paramount Pictures ook al verschillende foto’s uit de film. Daarin kregen we een eerste blik op Akeem, Semmi, koning Jaffe Joffer en de andere rolletjes van Eddie Murphy en Arsenio Hall. Maar in de trailer zie we de acteurs ook voor het eerst echt aan het werk.

COMING 2 AMERICA
Rick Ross bij de kapper in ‘Coming 2 America’ – Amazon Studios (via Entertainment Weekly)

In Coming 2 America ontmoeten Akeem en Semmi oude bekenden, zoals de kapper en z’n vrienden. Ze krijgen ook gezelschap van nieuwe gezichten. Het gaat onder andere om Kiki Layne (Meeka), Tracy Morgan (Reem), Rick Ross (als zichzelf) en Wesley Snipes (generaal Izzi).

Coming 2 America verschijnt op 5 maart 2021 op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...