Netflix lost trailer van ‘The Old Guard’ met Matthias Schoenaerts en Charlize Theron: release op 10 juli

Netflix heeft pas de eerste trailer gelost van The Old Guard. Dat is de film waarin ‘onze’ Matthias Schoenaerts naast steractrice Charlize Theron te zien zal zijn. Het belooft een actiefilm van formaat te worden. Dit wordt de eerste grote Hollywood-productie met Schoenaerts na The MustangThe Old Guard staat vanaf 10 juli op de streamingdienst.

Dat The Old Guard superspannend zal worden, staat in de sterren geschreven. Andy (vertolkt door Charlize Theron) staat aan de leiding van een militaire groep van onsterfelijke huurlingen. Zijn beschikken over de bovennatuurlijk gave om zichzelf te genezen. Ook het personage van Matthias Schoenaerts maakt deel uit van dat team en zal mee proberen om te verhinderen dat anderen ook hun gave krijgen.

(Zo vind je de nieuwste series en films op Netflix.)

Aladdin-ster

Daarnaast spelen ook de Nederlander Marwan Kenzari (Aladdin), KiKi Layne (If Beale Street Could Talk) en Luca Marinelli (Don’t be Bad) mee in de film. The Old Guard werd geregisseerd door Gina Prince-Bythewood, die al Love & Basketball en Beyond The Lights op haar naam heeft staan. Het verhaal van The Old Guard is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van de Amerikaanse auteur Greg Rucka en tekenaar Leandro Fernández.

(Carole Baskin brengt mondmaskers uit met haar catchphrase.)

Rising star in Hollywood

Dat Matthias Schoenaerts het de jongste tijd aan het maken is als topacteur in Hollywood is een understatement. Een overzicht van zijn recente activiteiten:

  • In februari was hij nog te zien in A Hidden Life van topregisseur Terrence Malick.
  • Ook zal Schoenaerts binnenkort te zien zijn in de dramafilm The Last Planet, eveneens met de regie en het scenario van de hand van Terrence Malick. Schoenaerts zou daarin passages uit het leven van Jezus verbeelden, maar dan wel op een eigenzinnige manier.
  • Over de hele wereld werd Schoenaerts beroemd met zijn hoofdrol in The Mustang. De Belg vertolkt in deze film Roman Coleman, een veroordeelde die de kans krijgt om deel te nemen aan een rehabiliteringsprogramma waarin hij wilde paarden helpt te temmen. Schoenaerts werd voor zijn acteerprestaties genomineerd voor een Spirit Award voor ‘Beste mannelijke hoofdrol’.
  • Daarnaast was Schoenaerts eind vorig jaar te zien in de Netflix-film The Laundromat naast onder andere Meryl Streep, Antonio Banderas, David Schwimmer, Sharon Stone en Gary Oldman.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...