Left Right
scrollTop top

Carole Baskin brengt mondmaskers uit met haar catchphrase


Carole Baskin Tiger King mondmaskers
© Facebook Big Cat Rescue

Hey all you cool cats and kittens“, het is de zin die Carole Baskin onsterfelijk maakte in Tiger King op Netflix. Dus maakt ze er nu gretig gebruik van door “merch” uit te brengen met de slogan. En dat in de vorm van mondmaskers.

Nu we met z’n allen mondmaskers moeten dragen op het openbaar vervoer en ze ook op straat en in de winkel steeds vaker opduiken, groeien ze uit tot fashion statements. En dat is ook Carole Baskin uit Tiger King niet ontgaan. Zij komt nu met haar eigen mondmaskers, volledig in Carole Baskin-stijl.

Hey all you cool cats and kittens

Met een mondmasker is het natuurlijk moeilijker om mensen op een gepaste manier aan te spreken. Dus heeft Carole Baskin dé oplossing gevonden. Mondmaskers met de begroeting van de eeuw: “Hey all you cool cats and kittens“.

Carole Baskin maakte de maskers zelf bekend via de Facebookpagina van Big Cat Rescue, haar veel betere (kuch) reservaat voor katachtigen. De mondmaskers worden internationaal verscheept en zijn verkrijgbaar in het zwart en – Caroles favoriet – panterprint. Een mondmasker van Carole Baskin kost 11 dollar (10,09 euro) en kan je via deze website bestellen.

Bekijk hier de aankondiging:

UPDATE: International shipping is now available!Hey all you cool cats and kittens! >>•<<Be one of the first to get…

Geplaatst door Big Cat Rescue op Zaterdag 16 mei 2020

“Carole Baskin killed her husband”

Nu Carole Baskin merch uitbrengt, wordt duidelijk dat ze zich weinig aantrekt van de rechtszaak die opnieuw geopend is tegen haar. Na het verschijnen van Tiger King op Netflix waarin Joe Exotic tot vervelens toe zijn catchphrase herhaalde: “Carole Baskin killed her husband and fed her to the tigers“, werd de zaak van haar verdwenen echtgenoot Don Lewis opnieuw geopend.

Op dit moment zit Joe Exotic zijn gevangenisstraf uit voor onder andere het vermoorden van vijf tijgers en het plannen van een moord op Carole Baskin. Maar dat betekent niet dat zijn eeuwige vete met Carole Baskin erop zit. Hij hoopt nog steeds dat zij vervolgd wordt voor de verdwijning en mogelijke moord van haar tweede echtgenoot.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…