Left Right
scrollTop top

Hoe vind je de nieuwste series en films op Netflix?


Hoe vind je de nieuwste series en films op Netflix?

Netflix heeft duizenden series en films, waardoor je soms de nieuwste releases mist. Maar er zijn een aantal trucjes waardoor je nooit meer de nieuwste series en films hoeft te missen op de streamingdienst. Veel bingeplezier!

Zie je soms door het Netflix-bos de bomen niet meer? Stelt Netflix je constant voor om La Casa De Papel
te bekijken, terwijl je die reeks weken geleden al gebinged hebt? Kortom: wil je de nieuwste releases zien in plaats van steeds dezelfde series en films voorgeschoteld te krijgen? Dan kan je met deze tips gemakkelijk de nieuwste series en films terugvinden.

‘Recently Added’

De makkelijkste manier om nieuwe releases te zien op Netflix is natuurlijk gewoon kijken naar de ‘Recently Added’-categorie. Die staat normaal gezien ergens tussen de categorieën op de homepage van Netflix en toont je de nieuwste series en films die interessant zijn voor jou.

Maar als je niet vaak series of films aanklikt in deze lijst, dan zakt die steeds verder weg tot hij volledig van je homepage verdwijnt. Want zo gaat dat immers ook met andere categorieën die je zelden of nooit aanklikt.

Screenshot Netflix

Sociale media

Wie de ‘Recently Added’-categorie mist of gemakkelijk over het hoofd ziet, kan zijn of haar heil zoeken op sociale media. Netflix is namelijk actief op Facebook en Twitter, waar ze geregeld updates geven over de nieuwe releases.

Het gedeelde Twitteraccount voor Nederland en België post op de eerste dag van de nieuwe maand bovendien een handig overzicht van alle nieuwe series en films die er die maand aan zitten te komen. Daarbij moet je dus wel even opletten of je naar de Belgische of de Nederlandse lijst aan het kijken bent, te herkennen aan het vlaggetje in de rechterbovenhoek.

Verder loont het ook gewoon de moeite om Netflix te volgen op sociale media want de social media managers zijn niet vies van een, uiteraard Netflix-gerelateerd, mopje hier of daar.

What’s New On Netflix

Maar zoals dat tegenwoordig gaat wanneer veel mensen dezelfde vraag stellen, is er ook nu een slimmerik opgedoken die gewoon al het werk voor jou doet. Op de website What’s New On Netflix vind je alle nieuwe releases.

Specifiek voor België kan je dan surfen naar de Belgische deelpagina van de site, waar je alle nieuwe series en films in ons land kan vinden. Deze lijst krijgt dagelijks een update, dus zo ben je echt altijd mee. Veel streamplezier!

Pssht, in deze lijst houden wij de 50 beste series op Netflix bij. We updaten de lijst regelmatig zodat je ook hier de nieuwste releases kan terugvinden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…