‘Coming 2 America’: eerste beelden tonen Eddie Murphy, Arsenio Hall en James Earl Jones

Na meer dan dertig jaar keren Coming to America-personages prins Akeem (Eddie Murphy) en z’n vriend Semmi (Arsenio Hall) terug naar New York. Coming 2 America verschijnt in maart volgend jaar, en Entertainment Weekly heeft net de eerste beelden uit de film gelost.

Het is ondertussen al 32 jaar geleden dat de wereld prins Akeem van Zamunda (Eddie Murphy) en z’n beste vriend Semmi (Arsenio Hall) leerden kennen. Akeem moet trouwen, maar beslist om eerst nog op vakantie naar de Verenigde Staten te gaan.

Coming 2 America

In het vervolg op de film, Coming 2 America, is Akeem zich aan het voorbereiden om z’n vader (James Earl Jones) op te volgen en koning van Zamunda te worden. De prins heeft drie dochters met z’n vrouw Lisa (Shari Headley), maar doet een schokkende ontdekking.

“Hij ontdekt dat hij een zoon heeft in Amerika, waarvan hij niets afwist”, vertelde regisseur Craig Brewer aan Entertainment Weekly. “Hij moet nu leren omgaan met een soort nieuw samengesteld gezin. Prins Akeem moet een koning worden, z’n kinderen opvoeden én uitzoeken hoe hij moet regeren met een hele reeks oude wetten.”

Nieuwe én bekende gezichten

In Coming 2 America zullen we dus opnieuw Eddie Murphy, Arsenio Hall, Shari Headley en James Earl Jones aan het werk zien. Ze ontmoeten oude bekenden, zoals de kapper en z’n vrienden. Ze krijgen ook gezelschap van nieuwe gezichten. Het gaat onder andere om Kiki Layne (Meeka), Tracy Morgan (Reem), Rick Ross (als zichzelf) en Wesley Snipes (generaal Izzi).

Dit zijn de eerste beelden uit Coming 2 America:

COMING 2 AMERICA
Eddie Murphy in ‘Coming 2 America’ – Amazon Studios (via Entertainment Weekly)
COMING 2 AMERICA
Eddie Murphy in ‘Coming 2 America’ – Amazon Studios (via Entertainment Weekly)
COMING 2 AMERICA
Rick Ross bij de kapper in ‘Coming 2 America’ – Amazon Studios (via Entertainment Weekly)
COMING 2 AMERICA
James Earl Jones in ‘Coming 2 America’ – Amazon Studios (via Entertainment Weekly)

Coming 2 America verschijnt op 5 maart op Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...