The Weeknd geeft verbluffende halftime show tijdens Super Bowl

Afgelopen nacht vond de Super Bowl plaats. Dat is niet alleen een hoogdag voor fans van American Football, maar ook muziekfans komen elk jaar aan hun trekken tijdens de halftime show. Die werd dit jaar verzorgd door de Canadese zanger The Weeknd. En die maakte er een geweldige show van met al zijn grootste hits.

The Weeknd had dit jaar de eer om de halftime show van de Super Bowl te verzorgen. Die zag er door de coronacrisis anders uit dan normaal, met minder mensen en meer kartonnen borden in het publiek. Maar dat liet The Weeknd duidelijk niet aan z’n hart komen. Hij zette een verbluffend optreden neer.

7 miljoen dollar uit eigen zak

Voor zijn optreden spaarde The Weeknd kosten noch moeite uit. Zo liet hij al weten dat de show volledig live zou zijn en dat hij 7 miljoen dollar (zo’n 5,8 miljoen euro) uit zijn eigen zak zou betalen om de show zo indrukwekkend mogelijk te maken. En die investering wierp z’n vruchten af.

Voor het optreden werden honderden dansers, strijkers en koorleden ingeschakeld. Maar de ster van de avond bleef natuurlijk nog steeds Abel Makkonen Tesfaye aka The Weeknd zelf. De Canadees pakte uit met een verzameling van zijn grootste hits waarbij hij sommige voor de gelegenheid in een heel nieuw jasje had gestoken.

Bekijk hier het volledige optreden van The Weeknd:

Sportpaleis

Wie door het optreden zin heeft gekregen om The Weeknd live in actie te zien, kan dat doen op 28 en 29 september 2022 in het Antwerpse Sportpaleis.

Dat concert stond eigenlijk gepland voor vorig jaar, maar kon door de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan. De nieuwe datum was in het najaar van 2021, maar ook dat leek te optimistisch. Daarom heeft The Weeknd afgelopen week bekendgemaakt dat zijn tour van start zal gaan in januari 2022 en dat hij dus in september volgend jaar in ons land zal neerstrijken.

Meer
Lees meer...