Left Right
scrollTop top

The Weeknd maakt nieuwe tourdata bekend voor 2022 met tweede stop in Antwerpen


The Weeknd
© Isopix

The Weeknd zal in 2022 niet een maar wel twee keer neerstrijken in het Antwerpse Sportpaleis. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt. De ‘After Hours World Tour’ zal daardoor (als er niets tussenkomt) twee jaar later doorgaan dan gepland.

Het lijkt op dit moment ondenkbaar, maar in 2022 hoopt The Weeknd dat hij opnieuw zal kunnen touren. De zanger heeft namelijk de nieuwe data voor zijn ‘After Hours World Tour’ bekend gemaakt. Die tour stond eigenlijk gepland voor 2020, maar moest door de uitbraak van het coronavirus uitgesteld worden naar 2021. Ook die datum bleek te optimistisch, waardoor de tour nu verplaatst wordt naar 2022.

Antwerpen

De tour zal op 14 januari 2022 afgetrapt worden in het thuisland van The Weeknd, Canada. Daar zal hij twee avonden spelen in Vancouver. Vervolgens reist The Weeknd door de rest van Noord-Amerika. In september 2022 zal de tour neerstrijken in Europa. Het geplande concert in het Antwerpse Sportpaleis zal zo doorgaan op woensdag 28 september. Wie tickets had voor het originele concert in 2020 zal zijn of haar tickets ook kunnen gebruiken voor die show.

Daarnaast kondigde The Weeknd meteen ook een tweede show aan in Antwerpen. Die gaat een dag later, op donderdag 29 september door. Daardoor kunnen de fans die nog geen tickets hadden voor de (zo goed als) uitverkochte show The Weeknd alsnog live in actie zien.

De tickets voor de nieuwe datum, donderdag 29 september 2022, gaan op vrijdag 8 februari om 10 uur in voorverkoop. Op dit moment kan je wel nog VIP-tickets kopen voor de show van 28 september. De tickets zullen te koop zijn op de website van het Sportpaleis.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update