The Weeknd treedt volgend jaar op tijdens halftime show van Super Bowl

The Weeknd zal volgend jaar optreden tijdens de halftime show van de 55ste Super Bowl. De finale van het kampioenschap in de American Football-competitie NFL gaat in 2021 door op 7 februari in Tampa Bay in de staat Florida.

Super Bowl LV is set to be blinded by the lights!”. Met deze woorden kondigt de National Football League (NFL) de headliner van de halftime show voor komend jaar aan. Daarmee verwijzen ze uiteraard naar de wereldhit Blinding Lights van The Weeknd. Dat nummer staat na 46 weken nog steeds op nummer 1 van de U.S. radio chart van Billboard, een absoluut record.

Het is dan ook geen grote verrassing dat de NFL kiest voor The Weeknd. De Canadees is op dit moment een van de grootste artiesten ter wereld en wordt al enige tijd genoemd als headliner voor de Super Bowl. Bovendien maakt hij ook deel uit van het management Roc Nation, dat ook vorig jaar de show al verzorgde. Toen waren Shakira en Jennifer Lopez headliner.

“Nederig, vereerd en extatisch”

“We groeien allemaal op al kijkend naar ’s werelds grootste acts die optreden tijdens de Super Bowl. Je kan er alleen maar van dromen om zelf in die positie te zitten. Ik ben nederig, vereerd en extatisch om dit jaar het middelpunt van dat beruchte podium te zijn”, zei The Weeknd in een verklaring.

https://twitter.com/theweeknd/status/1326930502477991936
Meer
Lees meer...