Left Right
scrollTop top

M. Night Shyamalan deelt titel en eerste poster van nieuwe film


M. Night Shyamalan
© M. Night Shyamalan – Bron: Isopix

Regisseur M. Night Shyamalan is bezig aan de opnames van zijn nieuwste film. Op Twitter deelde hij daarvan de eerste poster en ook een shot van de eerste draaidag. De nieuwe film krijgt de naam Old.

Er zijn weinig regisseurs van wie de stijl zo herkenbaar is als M. Night Shyamalan. De Indische Amerikaan brak door in 1999 met The Sixth Sense, waarvoor hij ook een Oscar won. Later maakte hij ook naam met de trilogie Unbreakable, Split en Glass.

Old

Sinds die laatste film is het wachten op een nieuw project van M. Night Shyamalan. Dat staat al even in de stijgers, maar moest door de coronacrisis uitgesteld worden. Op Twitter deelde de regisseur vandaag een foto van op de set en ook een eerste filmposter.

Uit de filmposter valt niet echt veel op te maken. We zien een hele hoop mensen vallen in een zandloper met de woorden “It’s only a matter of time” en de naam van de film: Old.

Sandcastle

De website Collider meent wel te weten waarover deze nieuwe film zal gaan. Volgens hen is Old gebaseerd op de Franse graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters. Daarin volgen we een groep mensen die vastzitten op een mysterieus strand. Een groot geheim rond tijd houdt hen daar nadat ze een lichaam vinden.

Eerder raakte ook al de cast van Old bekend. Onder andere Gael García Bernal (Y tu mama también), Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road), Rufus Sewell (Judy). Alex Wolff (Hereditary) en Vicky Krieps (Phantom Thread) zullen erin te zien zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810