Disney lost officiële trailer voor nieuwe animatiefilm ‘Raya and the Last Dragon’

Disney pakt binnenkort uit met een nieuwe animatiefilm. Het gaat om Raya and the Last Dragon van de makers van Frozen en Moana. En die stempel is ook duidelijk gedrukt op Raya and the Last Dragon. Zo zien we opnieuw een sterke vrouw in de hoofdrol die vastberaden is om haar volk te redden.

Waar door de coronapandemie verschillende films vertraging oplopen omdat sets gesloten moeten worden, kunnen animatiefilms wel nog steeds gemaakt worden. Zo komt Disney op 5 maart met Raya and the Last Dragon die nu een officiële trailer krijgt.

Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon gaat over de wereld Kumandra. 500 jaar geleden leefden de draken en de mensen daar harmonieus samen. Tot de draken zichzelf opofferden om de mensheid te redden van het kwaad.

Ondertussen zijn we 500 jaar later en het kwaad is terug. Raya (Kelly Marie Tran), een strijdvaardige jongedame, wil haar volk redden. maar daarvoor heeft ze de hulp nodig van de laatste overblijvende draak. En die is niet helemaal wat ze ervan verwachtte.

In de film duiken heel wat verschillende Aziatische stemmen op. Zo zijn naast Kelly Marie Tran ook onder andere Awkwafina, Sandra Oh, Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Benedict Wong en Ross Butler te horen.

Bekijk hier de trailer:

29,99 dollar

De film zal net zoals Mulan ook meteen gereleased worden op Disney+, maar daarvoor zal je – ook net zoals bij Mulan – extra moeten betalen bovenop je abonnement. Het gaat ook hier om een bedrag van 29,99 dollar. In Nederland kwam dat neer op 21,99 euro, wat we dus waarschijnlijk ook hier mogen verwachten voor Raya and the Last Dragon.

Wie iets langer geduld heeft, kan de film natuurlijk binnen enkele maanden bekijken als deel van de Disney+ catalogus.

Raya and the Last Dragon komt op 5 maart in de zalen (als die tegen dan open zijn) en zal vanaf diezelfde dag ook verkrijgbaar zijn via Disney+.

Meer
Lees meer...