Acteercarrière van Cardi B wordt stuk serieuzer: volgend jaar in ‘Fast & Furious 9’

epa

Cardi B is de jongste tijd niet enkel met haar rapcarrière bezig, maar timmert ook aan een loopbaan als actrice. Na haar rol in het misdaaddrama Hustlers is ze binnenkort te zien in Fast & Furious 9.

https://www.instagram.com/p/B37fP3wl9_y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Het nieuws werd via Instagram bekend gemaakt door acteur Vin Diesel, beter bekend als Dominic Toretto in de Fast and Furious-films. In het Instagram-filmpje zien we Vin Diesel samen met Cardi B. “Dag 86 van de opnames van Fast 9. Ik ben kapot”, zegt Vin Diesel. “We hebben alles gegeven voor deze film.”

Eerste grote filmrol

Zijn collega Cardi B beaamde dat: “Ik ben moe, maar ik kan niet wachten. Dit wordt de beste film uit de reeks.” Dit wordt de eerste grote filmrol voor de Bodak Yellow-rapster. Eerder was ze al in de film Hustlers te zien als de stripper Diamond, terwijl ze naast Hollywood-giganten acteerde als Jennifer Lopez, Constance Wu en Lizzo.

Dezelfde cast en crew

Fast & Furious

Ondertussen is het filmen van Fast & Furious 9 afgerond. Op 22 mei 2020 komt de film naar de zalen. Diesel zal opnieuw de rol van Dominic Toretto opnemen. Ook Dame Helen Mirren, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster en Ludacris zullen opnieuw in de huid van hun zelfde personage kruipen. Justin Lin is opnieuw de regisseur.

Gesponsorde artikelen