Fans denken dat Tobey Maguires Spider-Man kan opduiken in ‘Doctor Strange 2’

Binnenkort verschijnt Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de tweede film in het teken van de superheld van Marvel. Hoewel er nog niets bevestigd is, vermoeden fans nu dat Tobey Maguire zal opduiken in de film. Hij zou daarbij opnieuw in het pak van Spider-Man kruipen.

Op woensdag 4 mei 2022 verschijnt Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de zalen. In die film zullen we Benedict Cumberbatch opnieuw zien in zijn rol als Doctor Strange, maar er zijn nu ook geruchten dat we nog een ander gezicht uit Spider-Man: No Way Home zullen terugzien in de nieuwe film van Doctor Strange.

Tobey Maguire

Fans vermoeden nu dat ook Tobey Maguire in de film te zien zal zijn. Hij zou daarbij dan opnieuw in de huid kruipen van de superheld Spider-Man. Onlangs was Tobey Maguire al in die rol te zien in de film Spider-Man: No Way Home. Daarin keerden hij en Andrew Garfield terug als Spider-Mans uit andere universums.

Aangezien ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness zich zal afspelen over verschillende universums, lijkt het dus niet helemaal onmogelijk dat Tobey Maguire zal opduiken in de film. Het bewijs daarvoor vonden fans in een selfie van twee Portugese stemacteurs.

Stemacteurs

De Portugese stemactrice Mariana Torres deelde op haar Instagram Story een foto vanuit de opnamestudio met het opschrift “Er komen goede dingen aan”. Mariana Torres verzorgt de Portugese stem van Wanda Maximoff/Scarlet Witch. Maar op de foto is ze samen met Manolo Rey te zien. Hij verzorgde in het verleden telkens de stem van Tobey Maguires Spider-Man. Op de foto draagt hij ook -toevallig? – een T-shirt van Spider-Man.

Dit is natuurlijk nog geen volledige bevestiging. Zo kan het uiteraard zijn dat Rey de stem van een nieuw personage zal verzorgen in de film of dat hij gewoon een bezoekje bracht aan de studio. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat Maguire echt te zien zal zijn in de nieuwe film van Doctor Strange. Die film wordt namelijk geregisseerd door Sam Raimi, die ook de regie van de Spider-Man-trilogie met Maguire in de hoofdrol voor z’n rekening nam. We weten ondertussen dat Maguire goed kan verzwijgen of hij in een film zal opduiken, dus waarschijnlijk zullen we pas met zekerheid weten of hij in Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien is wanneer de film in de zalen komt. Daarnaast doen er ook al even geruchten de ronde dat ook Tom Cruise in de film zou opduiken.

Bekijk hier de teaser trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf woensdag 4 mei 2022 te zien in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...