‘Spider-Man’-acteurs gingen samen undercover om ‘No Way Home’ te gaan bekijken in de bioscoop

Spider-Man: No Way Home is al weken niet meer uit het nieuws weg te slaan. Na de release van de film in december, groeide die al snel uit tot meest populaire film van het moment en zelfs van het jaar. No Way Home breekt wereldwijde bioscooprecords en verleidt vriend en vijand tot een bezoek aan de cinema. Twee van de bioscoopbezoekers waren alvast leden van de cast die de reacties van het publiek eens wilden meemaken.

(Opgelet: dit artikel bevat spoilers uit Spider-Man: No Way Home)

Het moet je maar overkomen, je gaat naar de bioscoop, en je ziet daar twee mysterieuze mannen zitten met een pet en mondmasker en later blijken het twee acteurs te zijn uit de film die je net hebt gezien. Het gebeurde dus in de Verenigde Staten vorige maand. Op de dag van release trokken de twee Spider-Mans Tobey Maguire en Andrew Garfield samen naar een bioscoop om er undercover de sfeer en de reactie van het publiek op te snuiven. Tijdens de film zelf vielen ze, gelukkig, niet op, maar na de film werden de acteurs samen gefotografeerd. Die foto gaat nu rond op Twitter en andere sociale media.

Spider-Man in het echt

Voor degenen die de film al hebben gezien is het geen geheim meer. Andrew Garfield en Tobey Maguire hernemen allebei hun rol als Peter Parker in de laatste nieuwe Spider-Man. Maguire was de allereerste Spider-Man en begon in 2002 aan zijn filmtrilogie onder leiding van regisseur Sam Raimi. Garfield gaf tien jaar later twee keer gestalte aan Spider-Man, in de twee The Amazing Spider-Man-films. In 2017 nam acteur Tom Holland de fakkel over.

Acteur Andrew Garfield praatte over zijn undercoveractie met collega Tobey Maguire in een interview met ET Online. “Ik kan nog altijd niet geloven dat het gelukt is”, vertelde hij. “Ik ben een theater binnengeslopen tijdens de eerste releasedag en ik had gewoon mijn baseballpet en een mondmasker op. Ik was er met Tobey (Maguire) en niemand wist dat we er waren. Het was prachtig om zo een moment samen te delen.” Uiteindelijk werden de twee dus wel samen gefotografeerd, maar die foto is nog maar pas viraal gegaan op sociale media.

Meer
Lees meer...