Tom Hollands broer Harry werd uit ‘Spider-Man: No Way Home’ geknipt

Spider-Man: No Way Home doet het onwaarschijnlijk goed wereldwijd. De film verdiende officieel al meer dan 1 miljard euro en is nog geen twee weken uit. In een behind the scenes-video is nu te zien hoe de opnames in zijn werk gingen, en vooral: hoe acteur Tom Hollands broer ook een scène bleek te hebben in de film, maar toch niet te zien was in het uiteindelijke resultaat.

Ook al kunnen de Belgische cinema’s de film niet meer aan extra winst helpen door de verplichte sluitingen, toch is Spider-Man: No Way Home nu al een van de meest succesvolle Marvelfilms ooit. De derde film met acteur Tom Holland als Spider-Man/Peter Parker is een hype, en terecht. Ook Toms jongere broer was bijna een onderdeel van het succes, maar Harry’s scène werd uiteindelijk uit de film geknipt. Toch is er een glimp van zijn rol als drugsdealer op te vangen in een nieuwe video die gedeeld werd door Georgia FMDE, de studio waar veel opnames van de film plaatsvonden.

Ondersteboven

In een eerder interview met Graham Norton, vertelde acteur Tom Holland al over het voorval. Hij vertelde over hoe hij na een zware dag op set, waar hij elf uur ondersteboven moest hangen om een scène met Alfred Molina (Dr. Octopus) op te nemen, even aan het zagen was tegen zijn broer Harry. Daarop zou Harry gezegd hebben: “Dude, je bent Spider-Man. Deal with it. Komt allemaal wel goed.”

Toen Harry een aantal dagen nadien, onverwacht, op de set stond als drugsdealer, ging broer Tom naar de stuntcoördinator om hem te vertellen hoe hij de scène zag. “Wat je ook doet, zorg ervoor dat hij ondersteboven hangt”, vroeg de acteur. Op die manier nam hij zijn broer terug en wou hij hem laten zien hoe lastig het is om heel de dag ondersteboven te hangen voor opnames. “Je kan vanaf nu zagen zoveel je wil, dat was overdreven zwaar”, zou Harry op het einde tegen zijn broer Tom Holland gezegd hebben. Het ergste van al is dus dat de scène uiteindelijk volledig uit de film is geknipt, en dat Harry Holland voor niks een volledige dag ondersteboven heeft gehangen. Ocharme!

Bekijk de behind the scenes-video, met Harry Hollands scène vanaf minuut 0:53, hieronder:

Benieuwd naar welke projecten Marvel in 2022 in petto heeft? Bekijk de lijst hier.

Meer
Lees meer...