Dit is de favoriete superheldenfranchise van Spider-Man Tom Holland

Tom Holland is momenteel hotter dan ooit. De 25-jarige Britse acteur schittert op dit moment in kassucces Spider-Man: No Way Home en is sinds de lancering van die film bezig aan een mediatour. In een video van BuzzFeed kreeg Holland de vraag welke superheldenfranchise zijn favoriet is en dat leverde een verrassend antwoord op.

Met de beste openingsdag van het jaar in België en het derde beste openingsweekend ooit wereldwijd kan Spider-Man: No Way Home nu al een succes genoemd worden. Hoewel het na Captain America: Civil War, twee Avengers-films, twee eerdere films van Spider-Man en een korte cameo in Venom: Let There Be Carnage al de zevende keer is dat Tom Holland in de huid – en het pak – kruipt van Spider-Man, was de acteur nog nooit zo populair als nu. Hij is dan ook niet uit de media weg te slaan.

Tom Holland, Zendaya en Jacob Batalon

Vorige week nog was Tom Holland met zijn vriendin Zendaya en acteur Jacob Batalon, allebei ook te zien in Spider-Man: No Way Home, te gast in de YouTubeshow BuzzFeed Celeb. Het trio vulde daarin een quiz van de website BuzzFeed in, om te bepalen welk personage uit de meest recente film van Spider-Man het best bij hen past.

Bij de laatste vraag van die quiz moesten Batalon, Holland en Zendaya een serie of film kiezen die gebaseerd is op een comic. De keuze ging daarbij tussen de Spider-Man-trilogie met Tobey Maguire (2002-2007), The Amazing Spider-Man-films met Andrew Garfield (2012-2014), de The Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan, de serie The Boys van Amazon Prime Video, The Umbrella Academy van Netflix en Marvelreeks Jessica Jones.

The Boys

Jacob Batalon kiest hier voor The Umbrella Academy en Zendaya gaat voor The Dark Knight, maar de meest verrassende keuze komt van Tom Holland. Die gaat niet voor een van zijn voorgangers, maar toont zich een fan van The Boys, waarschijnlijk de minst bekende naam in het rijtje.

The Boys is een satirische superheldenserie op Amazon Prime Video die binnenkort al toe is aan zijn derde seizoen. De reeks toont superhelden niet als (bijna) altijd perfect voorbeeldige figuren, maar wel mensen die hun macht misbruiken, moorden op hun geweten hebben en niet vies zijn van seks, drank en drugs. De reeks zelf reageerde op Twitter alvast enthousiast op de mooie woorden van Tom Holland.

Meer
Lees meer...