‘The Boys’: cast maakt in video bekend dat opnames derde seizoen erop zitten

De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn eindelijk afgerond. Dat heeft Amazon Prime Video bekengemaakt op sociale media met een korte video waarin we bijna alle belangrijkste personages zien.

Iets minder dan een jaar geleden verscheen de laatste aflevering van seizoen 2 van The Boys op Amazon Prime Video. Toch vragen fans van de superheldenserie al regelmatig op Twitter ongeduldig om nieuwe afleveringen. Nochtans zat er tussen de eerste twee seizoen van The Boys ook meer dan één jaar en zorgde de coronacrisis nu voor nog extra vertragingen.

Bedenker Eric Kripke heeft de voorbije maanden namelijk al meermaals gesproken over de moeilijkheden die de cast en crew het voorbije jaar ondervonden hebben tijdens de opnames. “We moeten ervoor zorgen dat het publiek het verschil niet ziet, maar daardoor gaat alles trager en duurt alles langer”, zei hij daar toen over.

“Beste seizoen tot nu toe”

Maar nu is er dus eindelijk goed nieuws voor die vele ongeduldige fans. Nadat enkele van de hoofdrolspelers eerder al op hun persoonlijke sociale media bekendmaakten dat de opnames van het derde seizoen van The Boys erop zitten, maakte het officiële Twitteraccount van de reeks dat nieuws ook officieel. Dat deden ze met een video waarin enkele van de hoofdrolspelers – in hun vaste outfit – op hun typische manier het einde van de opnames bekendmaken.

Op het einde van het clipje horen we acteur Karl Urban (William ‘Billy’ Butcher) ook iedereen bedanken. “Iedereen heeft dit jaar nog meer zijn best gedaan. Ik denk dat dit het beste seizoen tot nu toe gaat zijn”, besluit hij. Daarmee legt hij de verwachtingen voor seizoen 3 nog hoger dan ze al lagen. Eerder loste Kripke namelijk al een pikant detail en werd met Soldier Boy ook al een nieuw personage onthuld.

Meer
Lees meer...