‘The Boys’ deelt eerste beelden van nieuw personage Soldier Boy

Amazon heeft de eerste foto’s gedeeld van Soldier Boy. Dat nieuw personage, gespeeld door acteur Jensen Ackles, maakt zijn opwachting in het derde seizoen van The Boys.

Begin oktober 2020 verscheen de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Boys op Amazon Video. Toen was er echter al goed nieuws gekomen voor de fans over een derde seizoen. Dat vervolg wordt volgens de makers nog bloediger en taboelozer dan de eerste twee seizoenen.

Soldier Boy

Bovendien krijgt seizoen drie van The Boys een nieuwe, veelbelovende superheld. Soldier Boy is de originele superheld van Vought, gemaakt door Compound V in de jaren veertig. Hij vocht in de Tweede Wereldoorlog tegen de Duitsers en werd toen de eerste celebrity super in de Verenigde Staten.

In de comics waarop The Boys is gebaseerd is Soldier Boy de leider van Payback, het op één na sterkste superheldenteam achter de Seven. Hij heeft echter de ambitie om zijn plaats in het centrum opnieuw op te nemen. “Hij was Homelander voor Homelander, dus hij komt uit een ander tijdperk, maar hij heeft het ego en de ambitie”, legt showrunner Eric Kripke uit. We mogen ons dus verwachten aan een clash met Homelander en zijn Nazi-vriendinnetje Stormfront.

“Vervlogen tijdperk van openlijke mannelijkheid”

Soldier Boy wordt gespeeld door acteur Jensen Ackles, die eerder al met Kripke samenwerkte voor de reeks Supernatural. Hij deelde op sociale media zelf zijn kostuum en schild. “Ons doel was om een ​​vervlogen tijdperk van openlijke mannelijkheid en lef te benadrukken”, legt kostuumdesigner Laura Jean ‘L.J.’ Shannon uit aan Variety. “Zo kwamen we uit bij een pak van Amerikaanse kwaliteit , gebaseerd op de praktische bruikbaarheid van een militaire soldaat met een flinke dosis old-school cowboy-swagger.”

Wanneer het derde seizoen van The Boys gereleaset zal worden, is nog niet geweten. De opnames daarvoor zijn op dit moment nog volop aan de gang, dus mogelijk moeten we wachten tot 2022.

Bekijk hier het kostuum van superheld Soldier Boy

Bekijk hier het schild van Soldier Boy

Meer
Lees meer...