‘The Boys’ lanceert single en videoclip van Starlights ballade ‘Never Truly Vanish’ uit de reeks

Terwijl de opnames voor het derde seizoen van The Boys volop bezig zijn, heeft Amazon Video – of beter gezegd: Vought International – de fans van de reeks getrakteerd op iets wel heel verrassends. Op Twitter deelden ze namelijk een volledige versie mét videoclip van het nummer Never Truly Vanish dat Starlight (Erin Moriarty) in The Boys zong op de begrafenis van Translucent.

Bij ons is The Boys nog niet echt bekend bij het grote publiek. In de Verenigde Staten is de reeks van Amazon Video daarentegen wel een gigantisch succes en haalden beide seizoenen recordcijfers.

Ondertussen is het derde seizoen van The Boys in productie. De opnames daarvan zijn op dit moment bezig in Toronto in Canada. Wanneer dat nieuwe seizoen gereleaset zal worden, is wel nog niet geweten. Acteur Jensen Ackles (Supernatural), die als Soldier Boy zich bij de groep superhelden zal voegen, teasede vorige week wel dat we binnenkort foto’s vanop de set mogen verwachten.

Vought International

Om het wachten wat aangenamer te maken heeft Vought International op zijn Twitteraccount hun eerste officiële single uitgebracht. Het gaat om het nummer Never Truly Vanish van Starlight of Annie. Delen van dat lied waren in het begin van het tweede seizoen van The Boys al te horen. Toen zong Starlight het als ode op de begrafenis van de onzichtbare superheld Translucent (Alex Hassell).

In de nieuwe videoclip wordt de krachtige stem van Erin Moriarty ondersteund door zwart-witbeelden van haarzelf met achter haar heel wat lichten. Rond Starlight zien we aanvankelijk heel wat onzichtbare dansers die ons enigszins (voor de kenners) deden denken aan het optreden van Griekenland op het afgelopen Eurovisiesongfestival. Pas in het slot van de clip mag Starlight haar krachten demonstreren en verandert het zwart-wit in kleur.

Lees ook:

Meer
Lees meer...