Spin-offreeks van ‘The Boys’ cast Lizze Broadway en Jaz Sinclair

De spin-off van de populaire superheldenserie The Boys bij Amazon Prime krijgt steeds meer vorm. Het project staat dicht bij een officieel order van Amazon en heeft zelfs al twee castleden vastgelegd. Jaz Sinclair en Lizze Broadway krijgen een hoofdrol in deze spin-off.

Bij ons is The Boys nog niet echt bekend bij het grote publiek. In de Verenigde Staten is de reeks van Amazon Prime Video daarentegen wel een gigantisch succes. Het tweede seizoen is zelfs de meest succesvolle Amazon Original ooit en heeft miljoenen kijkers. Die verscheen in het najaar van 2020 op de streamingdienst.

Ondertussen is het derde seizoen van The Boys in productie. De opnames daarvan zijn op dit moment bezig in Toronto in Canada. Wanneer dat nieuwe seizoen gereleaset zal worden, is wel nog niet geweten.

Spin-off

Amazon Prime wil de franchise daarnaast nog verder uitbouwen en heeft plannen voor een spin-off. In september kwam daarover voor het eerst nieuws naar buiten, maar nu lijken het project echt van de grond te komen. Dat melden de websites Variety en Entertainment Weekly.

Deze nieuwe serie speelt zich af op de enige universiteit in de Verenigde Staten – uiteraard gerund door Vought International – die exclusief is voor jonge superhelden. Op die school is de concurrentie uiteraard heel hard en vechten de studenten voor de beste contracten in de beste steden. De supes verleggen niet alleen fysiek en moreel hun grenzen, maar uiteraard ook seksueel.

Jaz Sinclair en Lizze Broadway

Jaz Sinclair (Marie) en Lizze Broadway (Emma) zullen in deze spin-off, die nog geen naam heeft, twee van die jonge supes spelen. Sinclair was in het verleden onder andere te zien in de film Paper Towns, maar is vooral bekend van haar rol als Rosalind Walker in Chilling Adventures of Sabrina. Broadway speelde eerder al in de series Here and Now en The Rookie.

Craig Rosenberg, een van de scenaristen en uitvoerende producenten van The Boys, is aangesteld als showrunner. Ook Eric Kripke, maker van The Boys, is bij dit nieuwe project betrokken.

Jaz Sinclair en Lizze Broadway – Bron: Isopix
Meer
Lees meer...