‘Chilling Adventures of Sabrina’ gecanceld door Netflix

Chilling Adventures of Sabrina krijgt een vierde deel, maar dat zal wel het laatste worden. Zo heeft Netflix nu laten weten. De reeks over de jonge heks Sabrina werd een succes voor de streamingdienst, maar zal het dus op vier delen houden.

Het einde van Chilling Adventures of Sabrina is in zicht. Het Twitter-account van de reeks heeft namelijk laten weten dat het vierde deel, dat later dit jaar uitkomt, het laatste zal worden.

Foto’s laatste deel

Netflix kondigde het einde van de reeks terloops aan terwijl het foto’s van het vierde deel postte op Twitter. Bij die nieuwe foto’s stond te lezen “Het komt allemaal neer op één laatste chilling adventure. Ons laatste hoofdstuk komt later dit jaar. Coven forever.”

Het laatste deel van Chilling Adventures of Sabrina zal net zoals het derde deel bestaan uit acht afleveringen. Van die afleveringen zijn de titels en de schrijvers al een tijdje bekend. Maar het nieuws dat het ook echt de allerlaatste afleveringen worden, komt voor veel fans als een verrassing.

Chilling Adventures of Sabrina

Het eerste deel van Chilling Adventures of Sabrina verscheen op 14 december 2018 op Netflix. Het tweede deel volgde in april 2019. Het derde deel kregen we in januari van dit jaar en het laatste zal dus nog voor het einde van het jaar verschijnen op de streamingdienst.

Chilling Adventures of Sabrina is de verfilming van de gelijknamige comic van Archie Horror, geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa, en vormt een donkerdere interpretatie van Sabrina the Teenage Witch. Aguirre-Sacasa is ook showrunner voor de Netflixreeks. Hij heeft een statement gegeven aan Variety over het einde van de reeks. “Werken aan Chilling Adventures of Sabrina was een geweldige eer vanaf de eerste dag. De cast, beginnend bij Kiernan (Shipka, red.) als ieders favoriete tienerheks, was een genot. Ik ben enorm dankbaar voor de crew, schrijvers, monteurs, assistenten en iedereen die zoveel liefde in deze donkere droom van een reeks heeft gestoken.”

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...