‘Spider-Man: No Way Home’ heeft beste openingsdag van het jaar

Gisteren is Spider-Man: No Way Home in première gegaan in ons land. En het was duidelijk dat veel Belgen al lang uitkeken naar de release van de Marvelfilm. De film lokte namelijk op de openingsavond al meteen bijna 40.000 mensen naar de zalen. Geen enkele film deed dit jaar beter.

We moesten er door de uitbraak van de coronapandemie iets langer geduld voor hebben, maar gisteren kwam Spider-Man: No Way Home eindelijk in de zalen. En op die eerste dag trokken al massaal veel Belgen naar de cinema.

Spider-Man: No Way Home

De nieuwste Marvelfilm Spider-Man: No Way Home lokte op z’n openingsdag gisteren al meteen bijna 40.000 Belgen naar de cinemazalen. Daarmee is de derde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol al meteen de film met de beste openingsdag van 2021.

Spider-Man: No Way Home steekt zo de nieuwste Bondfilm No Time To Die voorbij. Op de derde plaats staat de laatste film in de Fast & Furious-reeks, Fast & Furious 9. Met bijna 40.000 kijkers op de eerste dag staat Spider-Man: No Way Home op de derde plaats aller tijden wanneer we enkel kijken naar films uit het Marvel Cinematic Universe (MCU). Avengers: Endgame blijft daarbij op de eerste plaats staan, gevolgd door Spider-Man 3. De nieuwste Spider-Man steekt zo wel Avengers: Infinity War voorbij.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...