Zendaya deelt schattige boodschap aan “haar Spider-Man” Tom Holland

Zendaya en Tom Holland stoppen hun relatie niet meer onder stoelen of banken. Na de release van Spider-Man: No Way Home deelde Zendaya zo een schattige boodschap aan haar Spider-Man, vergezeld door een superschattige foto van de jonge Tom Holland.

Spider-Man: No Way Home is de derde film waarin Tom Holland en Zendaya te zien zijn in de hoofdrollen als Spider-Man/Peter Parker en MJ. Afgelopen zomer werden ze kussend gespot door paparazzi en later bevestigde Tom Holland zijn relatie met z’n tegenspeelster. Tijdens de promocampagne voor Spider-Man: No Way Home en ook op de première van de film sprongen de vonken er vanaf.

“Mijn Spider-Man”

Om de release van de film te vieren, heeft Zendaya nu twee foto’s van Tom Holland gedeeld op haar Instagram. Het gaat om een foto waarop Tom te zien is op de set van Spider-Man: No Way Home en een foto van de jonge Tom Holland in een Spider-Man-pakje.

Bij de foto’s deelde ze ook de schattige caption: “Mijn Spider-Man. Ik ben zo trots op je. Sommige dingen veranderen nooit en da’s maar goed ook!” samen met een hartje. Op de rode loper van de première van de film, waarin ze nu al voor de derde keer een koppel spelen, waren de twee ook onafscheidelijk.

Bekijk hier de Instagrampost van Zendaya:

Op de verjaardag van Zendaya, enkele maanden geleden, deelde Tom Holland ook al een foto met Zendaya waarop hij haar “mijn MJ” noemde:

Spider-Man: No Way Home speelt nu in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...