‘Spider-Man: No Way Home’: hier kan je de volledige eerste minuut van de film alvast zien

Het duurt nog maar vijf dagen tot Spider-Man: No Way Home bij ons in de bioscoop te zien is, maar toch deelden Sony en Marvel al de allereerste minuut van de film. Hoewel hij dus pas op 15 december 2021 uitkomt, kan de film nu al op een enorm succes rekenen. Onder andere Kinepolis begon eerder al met een pre-sale, nadat de vraag naar kaartjes door het dak ging. 

De nieuwe Spider-Man wordt volgens velen een keerpunt in het Marvel Cinematic Universe. Nadat het universum tijdens Loki een volledig nieuwe dimensie kreeg (en dat kan je best letterlijk nemen) bevinden alle Marvel-personages zich nu in de Multiverse. Hoewel velen eerst dachten dat die Multiverse pas terug zou optreden in de film Doctor Strange and the Multiverse of Madness, die in de loop van 2022 uitkomt, zal het dus al eerder zijn intrede maken. In één van de vorige trailers was namelijk te zien hoe ook de vijanden van de Peter Parkers uit de andere universums hun opwachting zullen maken in Spider-Man: No Way Home.

Net na Far From Home

Acteur Tom Holland is al wekenlang aan een perstour bezig, en belandde gisteren bij de Amerikaanse talkshow Late Night With Seth Meyers. Tijdens de aankondiging liet presentator Seth Meyers niet zomaar een stuk uit de trailer zien, maar wel de volledige eerste minuut van de derde Spider-Man-film, met Holland in de rol van Peter Parker. 

In die eerste minuut is te zien dat Spider-Man: No Way Home zal beginnen waar Far From Home geëindigd is. Namelijk nadat Peter zijn kersverse vriendin MJ (Zendaya) meeneemt voor een vliegtocht door de straten van New York, en daar oog in oog komt te staan met gigantische billboards die zijn ware identiteit onthullen. In de eerste minuut van de volgende film zien we hoe journalisten zich snel tegen Spider-Man keren en hem een moordenaar noemen, nadat hij Mysterio (Jake Gyllenhaal) gedood heeft in de vorige film. 

Rogers, the musical

De oplettende kijker ziet in die eerste minuut ook een billboard van Rogers, the Musical. Die musical is een show die in het MCU een enorme hit blijkt te zijn en eerder ook al te zien was in de Disney+-serie Hawkeye. Wat dus opvalt, is dat zowel Spider-Man als Hawkeye op hetzelfde moment in New York aanwezig zijn. Dat wil dus zeggen dat de twee verhalen zich rond dezelfde periode, of zelfs in hetzelfde jaar, afspelen. Wij zijn alvast benieuwd welke crossovers de nieuwe Spider-Man: No Way Home ons (en alle andere Marvelfans) te bieden heeft!

Bekijk het interview met Tom Holland en de eerste minuut van de film hieronder:

Meer
Lees meer...