‘Spider-Man: No Way Home’ krijgt officiële trailer

Spider-Man: No Way Home, de nieuwste film in de Spider-Man-franchise heeft een officiële trailer gekregen. De film, met Tom Holland en Zendaya in de hoofdrollen, verschijnt op woensdag 15 december in de Belgische zalen.

Marvel pakt later dit jaar uit met een nieuwe blockbuster. Spider-Man: No Way Home wordt de derde Spider-Man-film uit het Marvel Cinematic Universe (MCU). Daarbij is het opnieuw Tom Holland die in de huid van Peter Parker en de superheld Spider-Man kruipt. Holland was ook al te zien als Spider-Man in Captain America: Civil War, Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War en Venom: Let There Be Carnage

Spider-Man: No Way Home

In Spider-Man: No Way Home wordt de identiteit van Spider-Man onthuld. Daarbij is de jacht op de superheld ingezet. In een poging om terug een incognito bestaan te leiden, trekt Peter (Tom Holland) naar Dr. Strange (Benedict Cumberbatch). Hij zal met een spreuk proberen om iedereen te laten vergeten dat Peter Spider-Man is.

Maar tijdens het uitspreken van de spreuk loopt het mis, waardoor het multiversum opengebroken wordt en slechteriken uit alternatieve universums terugkeren. Het gaat om schurken waartegen Spider-Man het in het verleden al eens moest opnemen. Zo zien we in de trailer al dat Doctor Octopus (Alfred Molina), The Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx), Sandman (Thomas Haden Church) en Lizard (Rhys Ifans) terugkeren.

Daarnaast doen er ook al een hele tijd geruchten de ronde over cameo’s van Tobey Maguire en Andrew Garfield, die zich voor Tom Holland in het Spider-Man-pak hesen. De acteurs werden gespot op de set van de film, maar blijven zelf blijven ontkennen dat ze in de film te zien zullen zijn. Voorlopig zijn ze ook nog niet te zien in de trailer.

Bekijk hier de officiële trailer voor Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...