‘Spider-Man: No Way Home’ breekt nu al wereldrecord

Spider-Man: No Way Home verschijnt pas in december, maar heeft nu al een eerste wereldrecord te pakken. De trailer voor de film werd namelijk een recordaantal keer bekeken in de eerste 24 uur na het verschijnen, waarmee het het record van Avengers: Endgame verbreekt.

Iedereen zat duidelijk vol ongeduld te wachten op de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home. Nadat de trailer eerst gelekt werd op sociale media, verscheen hij op 24 augustus dan eindelijk officieel. En de trailer werd massaal bekenen, met een nieuw wereldrecord tot gevolg.

335,5 miljoen views

De trailer voor Spider-Man: No Way Home werd in de eerste 24 uur maar liefst 355,5 miljoen keer bekeken op de verschillende platformen. Daarmee doet het beteer dan Avengers: Endgame. De trailer van die film kreeg 289 miljoen views in de eerste 24 uur.

Wanneer we kijken naar de laatste film van Spider-Man, Spider-Man: Far From Home uit 2019, dan zien we zelfs dat de trailer van Spider-Man: No Way Home meer dan dubbel zoveel keer bekeken werd als de trailer voor z’n voorganger. Daarnaast was de trailer ook hét gespreksonderwerp van de dag met maar liefst 4,5 miljoen meldingen in 24 uur op sociale media.

Spider-Man: No Way Home

In de trailer, die door Marvel een teaser trailer wordt genoemd, is te zien hoe de identiteit van Spider-Man onthuld wordt. En dat brengt heel wat problemen met zich mee. Plots moet Peter Parker zich gaan verantwoorden door de dood van Mysterio (Jake Gyllenhaal). Ook de mensen in zijn omgeving komen in de problemen waardoor Peter terug wil naar de tijd waarin niemand zijn dubbele identiteit kende. En daarvoor schakelt hij hulp in van een oude bekende.

Peter trekt naar Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) en vraagt hem om via een spreuk iedereen opnieuw te laten vergeten dat hij Spider-Man is. Maar de spreuk mislukt, waardoor de twee problemen veroorzaken die ze zelf zullen moeten proberen oplossen.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op woensdag 15 september.

Bekijk hier de eerste teaser trailer voor Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...