Tom Hollands ‘Spider-Man’-contract loopt af na ‘No Way Home’, maar “ik maak nog 10 films, als fans dat willen!”

Tom Holland is binnenkort al voor de zesde keer te zien als Spider-Man. Fans kunnen de jonge Brit later dit jaar aan het werk zien in Spider-Man: No Way Home. Da’s de derde solofilm dat het personage van Marvel krijgt. Maar het zou kunnen dat het de laatste keer is dat Tom Holland in de huid (en het rood-blauwe pakje) van Spider-Man kruipt. Z’n contract loopt daarna namelijk af.

Spider-Man-fans kregen eerder deze week nog fantastisch nieuws. De aankomende solofilm over het personage heeft namelijk een officiële titel gekregen: Spider-Man: No Way Home. Maar hun enthousiasme heeft meteen ook een dreun gekregen, want acteur Tom Holland liet tijdens een interview vallen dat z’n contract bij Marvel na die film afloopt.

“Leven zoveel beter gemaakt”

Tom Holland staat er gelukkig om bekend een heel positief persoon te zijn. En dat blijft hij nu ook. “Ik heb altijd gezegd dat als ze me terugwillen, dan sta ik binnen de 5 minuten op de set”, klonk het tijdens een interview met Collider.

“Ik heb genoten van elke minuut in deze geweldige wereld. Die heeft m’n leven zoveel beter gemaakt. Ik mag me echt gelukkig prijzen. Als ze me terugwillen, dan keer ik met veel plezier terug. Maar als ze dat niet willen, dan loop ik als tevreden persoon richting de ondergaande zon.”

“Zolang ze me willen”

Tijdens een interview met USA Today deed Tom Holland gelijkaardige uitspraken. “Gelukkig zie ik er zo jong uit dat ik nog steeds een 17-jarige webslingeraar kan spelen”, grapt de ondertussen 24-jarige acteur. “En ik ben van plan om dat te doen zolang ze me willen.”

“Als ze willen dat ik 10 Spider-Man-films maak, ga er dan maar van uit dat ik er zal staan!” Op de vraag of hij bepaalde objecten wil meenemen als souvenir, antwoordt Tom Holland heel duidelijk. “Als Sony en Marvel me de Spider-Man-pakken niet laten meenemen, steel ik ze gewoon.”

Spider-Man: No Way Home verschijnt in december 2021.

Meer
Lees meer...