Tom Holland heeft het script van ‘Spider-Man 3’ gekregen maar “ik ga jullie er niets over vertellen!”

Tom Holland kruipt opnieuw in de huid van Spider-Man. Het is ondertussen al de derde solofilm waarvoor de 24-jarige Brit z’n blauw-rode pakje aantrekt. Ondertussen heeft ie ook het script voor die film ontvangen, maar hij belooft dat hij er niets over zal vertellen. Zo’n uitspraak doet ie uiteraard niet zomaar. Nope, de acteur staat erom bekend om af en toe eens iets te lossen dat eigenlijk geheim is.

Acteur Tom Holland is niet de meest discrete persoon ter wereld als het gaat over scripts. Dat heeft de jonge Brit al verschillende keren duidelijk gemaakt. Hij heeft namelijk al een paar keer iets eruit geflapt dat eigenlijk geheim moest blijven.

Spider-Man 3

Maar dat gaat ie deze keer niet doen, heeft ie zelf beloofd. Hij deelde via z’n Instagram Stories namelijk dat hij het script voor de derde Spider-Man-film op een tablet heeft gekregen. “Dus ik kom zo meteen te weten waar ik me de komende vijf maanden mee zal bezighouden”, vertelt hij daarin.

Lesje geleerd

“Ik ga jullie er niets over vertellen, want ik heb m’n lesje wel geleerd”, klinkt het nog. Niet alleen Tom Holland zelf weet dat hij niet altijd even goed kan zwijgen. Ook z’n collega-acteurs zijn daarvan op de hoogte, en steken daar soms (vaak) een stokje voor.

Voorlopig staat de release van de derde Spider-Man-film gepland in december 2021. Die datum is uiteraard afhankelijk van het verdere verloop van de coronapandemie.

Meer
Lees meer...