Gwyneth Paltrow is – opnieuw – vergeten dat ze meespeelde in ‘Spider-Man’

Een rol spelen in Spider-Man is duidelijk niet voor iedereen even indrukwekkend. Actrice Gwyneth Paltrow leek op sociale media even vergeten te zijn dat zij dat wel gedaan heeft. En ’t is niet de eerste keer dat dat gebeurt.

Oké, als je in zeven Marvel-films meespeelt, kunnen we begrijpen dat het soms moeilijk is om te onthouden wat je in welke film gedaan hebt. Maar actrice Gwyneth Paltrow lijkt het daar wel héél erg moeilijk mee te hebben. Het is zelfs zo erg dat ze even vergeten was dat ze meespeelde in Spider-Man. Voor de zoveelste keer.

“Was dat Spider-Man?”

De eerste keer was toen ze te gast was in The Chef Show, een Netflix-reeks van mede-Marvel-ster Jon Favreau. Wanneer Favreau haar vraagt of ze zich herinnerde dat ze samen in Spider-Man speelden, reageert Paltrow met veel zekerheid dat ze helemaal niet meespeelde in Spider-Man: Homecoming.

Pas nadat Favreau de hele scène uit de doeken doet, lijkt ze te beseffen dat ze daar inderdaad iets mee te maken had. Maar niet voordat ze eerst veelbetekenend “Was dat Spider-Man?” vroeg. Ze was er volledig van overtuigd dat ze enkel voorkwam in Avengers. De beelden? Hieronder!

Tom Holland, die Spider-Man speelt, kan er wel mee lachen, maar toch kwetst het hem. “Ik heb maar in één film met Gwyneth gespeeld, maar dat weet zij niet meer, en dat breekt m’n hart”, vertelde hij (een beetje) lachend.

“Ik heb er nog niet veel van gezien”

Als je dacht dat ze haar lesje toen geleerd had, ben je helaas helemaal verkeerd. Tijdens een interview met ELLE vertelde ze dat ze het altijd moeilijk heeft om de Marvel-films uit elkaar te houden. Dat zou de reden zijn dat ze vergeten was dat ze in Spider-Man: Homecoming meespeelde.

“Het is heel verwarrend, want er zijn zo veel Marvel-films, en om eerlijk te zijn, heb ik er nog niet veel van gezien. Het is echt stom en het spijt me, maar ik ben een 47-jarige moeder”, stond er te lezen.

“Iets gemeenschappelijk met Zendaya”

En nu doet ze ’t dus opnieuw. Op Instagram was een foto verschenen van actrice Zendaya, in een gevormd roze topje van ontwerper Tom Ford. Gwyneth reageerde daar heel lief bedoeld op, met deze opmerking: “Thank God, ik kan zeggen dat ik iets gemeenschappelijk heb met Zendaya.”

https://www.instagram.com/p/B7RC5rflkEy/?utm_source=ig_web_copy_link

De opmerking kwam er doordat Gwyneth Paltrow binnenkort op de cover van Harper’s Bazaar in hetzelfde bovenstukje verschijnt. Maar da’s niet het enige dat de twee actrices gemeenschappelijk hebben. En dat merkte het internet ook op.

“Behalve een paar kaskrakers over een zekere spinnenjongen?”, schreef een fan bijvoorbeeld. “Gwyneth … Jullie spelen allebei mee in Spider-Man“, staat eronder te lezen. En nog een ander deed een oproep om haar er “voor de miljoenste keer” aan te helpen herinneren. Auwtch.

Meer
Lees meer...