Left Right
scrollTop top

Zendaya en Jacob Elordi (Nate uit ‘Euphoria’) gespot op toeristenfoto in Griekenland: zijn ze aan het daten?


Zendaya (Rue) Jacob Elordi (Nate) Euphoria
© Euphoria – HBO

Zendaya en Jacob Elordi zijn samen te zien in de populaire HBO-reeks Euphoria. Hoewel ze elkaar in de reeks (om verstaanbare redenen) rauw lusten, lijken ze het in het echte leven wel goed met elkaar te kunnen vinden. De twee zijn namelijk – toevallig – samen gespot in Griekenland.

Wie Euphoria gezien heeft, weet dat Rue (Zendaya) en Nate (Jacob Elordi) het absoluut niet mer elkaar kunnen vinden. Maar in het echte leven is Jacob – zo hopen we voor Zendaya – niet die onuitstaanbare jock, want er zijn geruchten dat de twee een koppel zouden vormen. Ze zijn namelijk samen gespot aan de Akropolis in Athene.

View this post on Instagram

Damn bae never lets me get a pic alone

A post shared by Easy (@marcus_easy) on

Samen op reis

Zendaya en Jacob werden toevallig gespot in de achtergrond van een foto van Instagramgebruiker marcus_easy. Hij nam een foto bij de Akropolis, waar het Griekse bouwwerk jammer genoeg amper op te zien is. Maar er is wel een andere bezienswaardigheid te zien op de foto: een mogelijk nieuw celebritykoppel.

In de achtergrond van de foto staan namelijk Zendaya en Jacob Elordi. Twee van de hoofdrolspelers uit de razend populaire HBO-tienerreeks Euphoria. Dat de twee samen op reis zijn, op de verjaardag van Zendaya nota bene, doet de geruchtenmolen weer op volle toeren draaien. Want zouden de twee een koppel vormen? Een officieel statement is er nog niet, maar mogelijk hebben we dus een eerste Euphoria-koppel.

Euphoria is te zien op Telenet Play.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…